annemm33 [silindi] onun öncesinde de haraketliydim ama o zaman daha bi ağır işler yapmıştım kısmet işte şükrettim sonrasinda o kadar işe rağmen çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım 😌😌
Lizbonn [silindi] ilk oğlumda korunmamıştım 6-7 ay ondan sonra oldu ama hiç takılmadım şimdi 2. Hamileliğim bunda da 30 gün içerisinde 1 gün iliski oldu sadece o gün korunmadık ve oldu😂
Aybukeninannesi01 [silindi] evlenir evlenmez işte 😂düğünden 2 gün önce adetim bitti evlendik ilişkiye girdik hoppp hamile kaldım
Zeyneptolgacagan [silindi] ilk aydan hamile kaldim🤭 hiç beklemiyordum ilk çocuğum 7. Ayda olmuştu çünkü. Düzenli ilişki ve sağlıklı beslenme dışında hicbisey yapmadık. Hatta ilişki bitince direkt banyoya koşup duş aldım yatmadım bile 😬
Zeyneptolgacagan [silindi] aynen öyle ilkinde cok takmıştım eşime neler neler içirdim. Kendim soğan suyu içtim öğüre öğüre 🤣🤣🤣 bunda da ilk aydan olmaz nasilsa dedim saldım kendimi bi baktim adetim gecikti 😄 akışına bırakmak en güzeli.
nuhunannesi42 [silindi] evlendim 2 hafta sonra regl oldum sonra hamile kaldım sadece gün aşırı ilişki yaşadık bide reglim bitti ve 3 günu değerlendirmistik
Celiktss Ebrarabla_06 nerdeyse aynısını yaşamışız.. korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. 7.haftasında düşük yaptım.. ben bide üstüne iki kimyasal gebelik geçirdim.. son adet martta hamile kaldım şimdi de.
Ebrarabla_06 Celiktss hayırlısıyla gelsin inşallah canım benim ben tek defa düşük yaptım bebeğimi hayırlısıyla gelsinler inşallah 🥰
Azra41 [silindi] 7 ay sonra hamile kaldım adetim bittikten sonra 12. Günden itibaren 1 hafta devam ettik tuttu Allah’a şükürler olsun 🤲
Bebisim1 Ozlm0916 4 aylık evlilikte çocuk baskısı ne alaka 🤔 ben evlendim 2. Senemde biz kendimiz istedik çok şükür rabbim nasip ettti. Baskı yapmalari çok erken geldi
Ozlm0916 Bebisim1 aynen aynen sanki senelerdir evliymisim gibi esimin teyzesi var o çok üsteledi yok işte bizim burda bi gelin var gittiği gün hamile kaldı bilmem bişey saçma sapan şeyler
Esrakky [silindi] O zaman ben yazayım☺️ İstemeye başladıgımım 3. Ayı hamile kaldım İlk iki ay olmadı 3. Ay ovulasyon testıyle hamile kaldım pik gununu takip ettim adetime 8 gun varken hamile oldugumu ögrendım degerım 14 cıkmıstı 7 aylığık hamileyim şuan
Busramercanne [silindi] ovulasyon testi kullanabilirsin.. bende açıkçası 2 günde 1 falan uğraşamam daralırım diye yumurtlama günümü buldum.. hatta sadece tek seferde hamile kaldım tam ovulasyon günü 🤣
Yildiz028 [silindi] folik asit birinci sirada olmadi sonra bildiginiz yontemden devam kafaniz rahat olsun birde
LamiyaCetinkaya [silindi] Oğluma 7 aylık denemeden sonra hamile kaldım, adet gecikmem var benim. Hiçbir şey yapmadım o ay özel olarak, akışına bıraktık, düzenli ilişkiye dikkat ettik sadece. Şimdi ikinciyi deniyoruz 6. aydayız 😂