Habibes Bacaklarımdan çok rahatsız oluyorum ağda yapıyordum yada epilasyon ile alıyordum batık olmaya başladı alsam bile kötü görünüyor tavsiyeniz var mı neyle alayım neler yapabilirim beyaz tenliyim cildim hassas
Ebbruc Habibes kese kullanabilirsiniz batıklar için çok işe yarıyo bide ölü deriyi temizliyo , ben lazer yaptırmıştım şimdi jiletle alıyorum zaten çok çıkmıyo ama şükür batığım kalmadı
Deletedmom727272 Habibes tek çözüm peeling, hem önümüz yaz ölü deriyi de temizlersiniz, hızlı neticede görürsünüz Zeytinyağı-şeker Hindistancevizi yağı-şeker Parlatan mis hamile peelingi😁🤌🏻
Esra_G Habibes vücut peelingi ve kese 2 haftada bir yapıyorum pamuk gibi oluyo batıklarda zamanla azalıyor ama mak. Ve ağda kullanmıyorum jilet direkt. Onlar tekrar batığa dönüştürüyo
Habibes Ebbruc deneyecegim çok teşekkürler 🥰doğumdan sonra tekrar başlayacağım tam 4 seans gittim hamile olduğumu öğrenince yarım kaldı yaza batiksiz girerim diye hayal etmiştim olmadı 😂
Fundatercuman Deletedmom727272 Ya ben hep kahve şeker zeytinyağı yapıyordum ama hindistan cevizi yağını ilk kez gördüm şimdi 😂 O acaba kıl köklerini daha çok beslemez mi sizce? Ona göre bir de onu deneyeyim eğer güzelse 😂
Deletedmom727272 Habibes yok çiçeğim epilasyonla ama ikisi içinde güzel sonuç alırsın hatta jilette zamanla nokta nokta olur bacak onu da azaltır😊
Deletedmom727272 Fundatercuman ben çoooh iyi nem veriyor diye yapıyorum, beslenen bişey görmedim görmiim de zaten çim biçer gibi buduyoruz hep kendimizi😂😂😂
Habibes Esra_G jilet de çok çıkarır diye yapmıyordum nasil olsa lazere gideceğim yapayım bakalım orman gibi olmam inşallah 😂😂
Ezel1323 Habibes bende lazere başlayınca kaybolmuştu ama smdi hamilelikten dolayı lazer de yapamıyorum geri döndü hep batıklar. At kılı forcasi ve peeling sipariş verdim bakalım iyi gelir umarim
Habibes Ezel1323 iyi gelirse peeling ismini verir misin bende instagramda seda altın var onun ürününü sipariş verdim bakalım