Canan_1 Merhaba kızlar 38. Haftadayım kontrole gittik doktor ters pozısyonda yüzü de anne karnına dönük normal de yüzü sırtıma dönük olması lazımmış bu da normal doğumu zorlastırırmiş. Hiç duydunuz mu böyle ya da normal doğum yapan var mi bu sekil de
Eslem_1 Canan_1 bebeğiniz makat gelişli mi doğru mu anladım ? Zaten öyleyse yine de normal olamaz ki..
BoyGirlAnnesi Canan_1 bebek doğum pozisyonun da ama yüzü belinize doğru dönük değil doğru anladiysam benim eltimin son anda böyle oldu normal doğum olacakken bebek tam tersi anne karnına doğru döndü acil sezeryana aldılar ama bu şekil de normal doğum yapan da duydum doktorunuz bu kararı verir ancak belki döner son anda bile ne olacağı belli olmuyor
Canan_1 BoyGirlAnnesi evet haftaya tekrar gidecem ama böyle de normal doğum yapan varmış üzüldüm yine
ipekveatlas benim oğlum doğum pozisyonundaydı evet ama kafası yukarı bakıyodu acaba aynı şey mi? çok zordu doğumum sürekli alttan elleriyle bebeğin kafasını tutup cevirmeye çalıştılar dönmedi oğlum öyle doğdu
BoyGirlAnnesi Canan_1 inşallah doğuma kadar doğru şekilde dönmüş olur Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🤲🌹