_gmzenur_ Kızlar 6+0 haftalık hamileyim bugün belimden kasığıma doğru bir ağrı giriyor hatta bu bacaklarıma vuruyor. Korkulacak bir durum mu sizce ? Sizlerde durum nasıl?
Deletedmom727272 _gmzenur_ rahminiz büyüyor çok normal bazen tek taraflı bazen iki taraftan yan yatarken kalkarken hep hafif hafif yoklar
_fatima_1234 _gmzenur_ evet normal 12 hafta olucam ara sira oluyoo uzaniyorum geciyo amma ta evvelden vardi
Yildiz028 _gmzenur_ magnezyum ihtiyacin olabilir soda ic gebeligin boyunca cok iyi geliyor. Bende yeni gebeyim ikinci gebeligim doktor bana soda ic demisti. Bide bebek yeni yerlestigi icin sanci olmasi normal
_gmzenur_ Talihimyokbahtimkara Aynen kuzum bende öyleyim şu anda ilk zamanlar yoktu o yüzden korktum biraz
_gmzenur_ Deletedmom727272 Aynen canım öyle oluyor 1 kaybım var o yüzden çok korkuyorum bu durumlarda
Deletedmom727272 _gmzenur_ çok yeni çünkü😙😙 empti kuramam kaybınız için ama o o zamanda kaldı artık bu yeni yolculuk😌 keyfini çıkarın
Talihimyokbahtimkara _gmzenur_ Aynen kuzum benimde öyle maalesef pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ister istemez tedirgin oluyorum ağrım olduğunda
Vera09 Benim çok ağrılarım olurdu o haftalarda hep adet olucam sanırdm. Yatın dinlenin bol bol kanama olmadığı sürece bişey olmaz