Gul_Baharr Hanımlar gebelikte meyveli soda içmek zarar mı maden suyu içemiyorum midem rahatsızlanınca meyvelinin bi sakıncası var mı sizce
litfenama Gul_Baharr sadece gebelik değil, normalde de hiçbir faydası olmayan bir ürün. Sade maden suyuna limon sıkabilirsiniz.
Sm_dmr Gul_Baharr meyveli soda normal de de faydalı değil maden suyu daha iyi denir içine limon veya herhangi bir meyve doğrayıp içmeyi deneyin isterseniz.
Deletedmom727272 Gul_Baharr meyve dönemindeyiz çilek karpuz hatta kavunla bile maden suyunu lezzetlendirebilirsiniz, basit şeker kullanmıyorlar maalesef onlarda
Ebbruc Gul_Baharr sade içmekte zorlanıyosanız içine limon sıkıp için yada bi parça meyve falan atıp aromalandırın ama meyveli sodanın hem faydası yok hemde çok fazla şeker içeriyo
Nskyhn Gul_Baharr içme bence. Çok sağlıksız. Dün dışarıda adamın elinde limonlu soda gördüm yani böyle nasıl can çekmesi. 4 sene boyunca ilk defa icmisimdir dün dayanamadım bı tane içtim midemi rahatsiz etti. Bir daha o kadar canım çekse de icmicem😂
hayallliiim Gul_Baharr canım şeker oranı çok yüksek hızlı kilo alımı ve gebelik şekerine sebep olabilir özelliklede düzenli içersen sade meyve suyuna az çilek blender dan geçir azda limon belki o zaman maden suyunu içebilirsin