gamzeminaaa 32 haftaligiz. Bugün kontrolümuz vardı bebek 2400 Gr. 46 cm dedi. Gelişimi önde dedi. Ancak bebeğim kafasi doğum kanalına girmiş çok aşağıda dedi. Protestan ve magnezyum verdi. Erken doğum yapan anneler doğsa bir sıkıntı olur mu?
NOG_06 gamzeminaaa bende 35. Haftadayım bebiş 2400 kg 46 cm erken doğum riskim var hastanede yatmıştım, 3-4 gündür baskı acı hissediyordum kanala girmiş, ne zaman doğum olur diye post açtım kimse bakmadı, 🤷🏻♀️
kuzeymomsss gamzeminaaa devamlı yatmanız gerekiyor. Benim 35 haftalıkken bebeğim doğum kanalına girmişti ve açılmam vardı. Doktorum devamlı yatmamı söylemişti, hatta hastane yatıp serum vermişlerdi ciğer geliştirici falan vurmuşlardı
Elvanguzel gamzeminaaa birinci oğlumu 34 ikinci kızımı 36 haftalıkken doğurdum ikisi de 2500 kilo aşağısı olduğu için kuvezde yattılar ciğer geliştirici igne vurdularsa korkmayın kilosu da iyi bence bebeğinizin hızla doğana kadar biraz daha kilo alır bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle 🙏🤲
Mg8585 gamzeminaaa ben doğurmadım ama 32 haftada doğunca bir sure kuvozde kalıyor ama genelde sorun olmadığını okudum. Arkadaşların dedigi gibi ciger geliştirici iğne vurdurun ola ki erken doğarsa tedbir amaçlı.
Elvanguzel gamzeminaaa 34 haftada doğan oğlum 3 gün kaldı 1750 Gr di 2 kilo olunca çıktı 6 sene önce 2.kizim 2250 Gr 36 haftada doğdu 7 gün kaldı 2500 kilo olunca çıkarttılar 2 yaşında şimdi Şu anki produsure göre başka bir sıkıntısı yoksa 2500 yukarısıni kuveze almıyorlar.