Ball1903 Bahar-u İlanlarınızı aksatmyin güzel dinlenince bir şey olmaz Allah in izniyle diye düşünüyorum hafta duusk olunca dinlenince uzayabiliyor 25 hafta üstü uzaması biraz şey olabiliyor bebek büyüdüğü için o yüzden içinizi rahat tutup dinlenin allahin izniyle uzayacaktir
Ball1903 Ayseakdag 29 canim Allah hepimizin yüreğini ferahlatsin zamanında sağlıkla kucaklarımıza alalim su gibi geçsin günler
Ball1903 glsm55 ben de sizin gibiyim şu an sürekli yatıyorum 15.7 mm iğne ve fitil kullanıyorum bi daha kontrolünüz ne zaman
glsm55 Ball1903 ben maalesef ayakta biraz fazlada kaliyorum oglum var iki yasinda onla.ilgilenmem gerekiyor annem.hep yanimda.ama.bi yerden sonra kalkmam gerekiyor bir sonraki kontrolum önumuzdeki pazartesi cok gecmis olsun sizede insallah bir an once yavrularimiza.saglikla kavusuruz🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ball1903 glsm55 kendi hesabım 30 doktor da 5 gün baştan beri gerideyiz doktor 29 ben 30 :) kendimi bu şekilde motive ediyorum
Baby-a Benimde ayrıntılı ultrasonda belli oldu 22. Haftamda 30mm çıktı progestan 200 mg fitil şeklinde verdi. 2 hafta sonra tekrar bakacak doktor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evlatlarımızı sağlıkla alalım kucağımıza🙏
ceren_1411 Ayseakdag inşallah canım dikkat et kendine özellikle stresten uzak dur doktorumun üstüne basa basa söylediği buydu stres yok diyordu
Ayseakdag ceren_1411 elimden geldigince durmaya calisiyorum ama bebegimi kaybetme korkusu beni mahvediyor 7 yildir bekliyorduk
Nskyhn Ayseakdag rahim ağzı kısalığı karın ağrısı mı yapıyormuş? Bilmediğim için soruyorum. Benimde cuma günü alttan bakılacakta bakana kadar yatıyorum şimdilik ne olur olmaz diye. Ama hiçbir ağrım sızım yok
Ayseakdag Nskyhn evet canim yapabiliyor muş bende normal.bi agridir diye geldim ne cikti bak aman dikkat edin kizlar
Nskyhn ceren_1411 pazartesi günü kontrolde doktor ultrasonda bir şeyler dinledi kalp atışı değildi sürekli ağrın var mı dedi yok dedim yani cidden de bir şeyim yok. Acaba sancı miydi ki? Cuma günü alttan bakacak. Genel de doktorum kesin bir şey olmadan telaşlaandirma ya da yorum yapmaz. Ben de yatıyorum sürekli
ceren_1411 Nskyhn olabilir bilmiyorum ki benimde ilk hamileliğim tecrübem yok o yüzden yanlış bişey de söylemek istemem ❤️🥰
Nskyhn Ayseakdag benim hiç ağrım yok ama bana sürekli ağrın var mı dedi 🤦🏻♀️ 24.hafta bitiyor ultrasonda göremedik bu cuma rahim uzunluğu bakilacak. İdrar sıkışık gel dedi. Bir daha hiç ağrı falan hissettin mi? Ya da bebeği nerede hissediyorsun?
Ayseakdag ceren_1411 insallah canim Allah razi olsun iyi ki sizler varsiniz destek vermeniz insani mutlu ediyor