BabyyBoy Minikbebegim1999 Stres yapma cnm Doktora gidersin bakarlar detaylı zaten o zaman rahatlarsın biraz
DenizinAnnesiiiii Minikbebegim1999 7. Haftada ben de yaşadım ilk önce kırmızı kan sonra kahverengi lekelenme gibi gelmişti. Dinlen çok fazla hareket etme canım inşallah geçer hemen💕
Minikbebegim1999 DenizinAnnesiiiii valla yatip duruyorum saten tuvalet harici kalkmiyorum ama agrim felan yok eminim ki fazla zorladim kanattim
uykularharamoldu Minikbebegim1999 kötü bişey olsaydı yarın sabaha bırakmazdı bence. En kötü mesaisi biteceği için acile falan yönlendirirdi
Minikbebegim1999 uykularharamoldu dogru diyosun doktorla konuştum şimdi telefonda fitili biraz zeytin yağ sur oyle sokmayi dene dedi bugun daha idare edicem yarin allahin izniyle sabah hemen gidecem
syagmurr Minikbebegim1999 ben fitili suyla ıslatıp öyle yapıyodum gayet rahat giriyodu diğer türlü yapışıyodu canım acıyodu
syagmurr Minikbebegim1999 bu zamana kadar nasıl öyle kuru yapabildiniz çok şaşırdım çünkü gerçekten can yanıyo🙄
Minikbebegim1999 syagmurr icerisi nemli saten diye kolayca gidiyordu başlarda ama zamanla orasi sanki tikandi delik kayboldu yani şişti gibi sonra zorlamaya başladi
superstar_00 Minikbebegim1999 Fitili eşinize verin o yerlestirsin siz yaptığınızda böyle bir durumla karsilasiyorsaniz eşiniz bu konuda size yardımcı olsun.
Minikbebegim1999 superstar_00 guzel bir yöntem ama ben rahat edemem yeterince ileri gittiğini hissetmem lazm en iyisi kendim yapim bu sefer doktorun dedi yontemle
Cnsak25 Minikbebegim1999 Allah şifanızı versin korkup stres yapmayın geçer inşallah yerleşme kanaması da olabilir
Minikbebegim1999 Cnsak25 amin, yerlesme kanamasi ilk 4 gun oldu sonra durdu bu fazla zorlamaktan oldu eminim yarın hayırlısıyla muaneye gidicem daha dun gittim hersey yolunda dedi doktorum bu sirf çok zorladim diye oldu aama yinede baksinlar
Cnsak25 Minikbebegim1999 doktorum bana ilk 4 ay olur demişti kendinizi zorlamayın sağlıkla alın kucağınıza inş
Minikbebegim1999 Cnsak25 fitil sağolsun ititcem diye kanattim yoksa hep uzatiyorum yani rabbim hayirlisini versin inşallah sağlıkla gelsin buttun evlatlarimiz