Denizimannesii 35 haftalık hamileyim az önce tuvalette idrar yaptıktan sonra silerken biraz su geldi acaba kalan idrar mı geldi su muydu ayırt etmesi çok zor
Fatma-onal Denizimannesii bence hastaneye git kimse görmediği için yorum yapamaz ama su ise bir görünmen gerekli en azından kafan rahat olsun haftan da ileriymiş
litfenama Denizimannesii yani yapacak bir şey yok koklayın bir daha olduğunda. Burada kimse bilemez ne olduğunu. Şüpheniz varsa hastaneye gitmeniz lazım.
Gelmsim Denizimannesii canım o son haftalarda olağan birşey suyun saf su gibi gelir ve kesilmez az az da olsa gelmeye devam eder ayrıca suyun bile olsa kanaman yoksa evde kal hemen hastaneye gitme duş al bezini tak yürü
Denizimannesii Fatma-onal Doktoruma yazdım sürekli akan bir sıvı yoksa kontrolde kal dedi idrar olabilir dedi ama insan panik yapıyor bu su nasıl bir şey bilmiyorum
Denizimannesii Ozlem2206 bilmediğim bir şey ya insan panik oluyor inşallah öyle bir şey yoktur Çok teşekkür ederim
melina2020 Denizimannesii 😁 canım benim panik yapma o su dediğimiz damla değil çok şiddetli bir şekilde çişini yaparken bitince duruyor ya bu su durmuyor her taraf su oluyor sanki çiş yapıyorsun ama durduramıyorsun anladın öyle damla filan değil 🫢