_ozlmm Merhaba kızlaar 23 haftalık olduk ama hala isim netleştiremedim Kayra dedim sonra vazgeçtim Atlas dedim burda da anket yaptım oda çok içime sinen bi isim olmadı ısınamadım gibi oldu şuan da Aras da takılı kaldım sizler de durumlar ne belli mi bebişlerin isimleri bu arada öneri olarak da uras bartu poyraz diyeyim belki fikir olur sizlere ben bu isimleri de beğeniyorum da yakınlarım da çok olduğu için koymak istemiyorum 😇
Tulay09 _ozlmm geçen ben de post açmıştım aynı konuyla alakalı. Çınar Atlas koyacağız Allah izin verirse. Fikir olabilir 👍
Selin15 Bende 38.haftadayım içime sinen bi isim bulamadım. Kerem, kuzey, kıvanç olabilir mi diye düşünüyorum hala 😕
northandmother _ozlmm kuzey yiğit atlas arasında kalmıştım ama karar verildi Kuzey olacak Allah’ın izniyle 💙
_ozlmm Lito ya biraz ileriye dönük düşündüm Kayra bey falan deyince çok hoşuma gitmedi sonra Kayra diye seslenmeyi denedim oda çok böyle yavan geldi gibi onun seslenişi de hoşuma gitmedi o yüzden vazgeçtim
Glsmksk _ozlmm canım benim üç oğlum vardı 1. Mustafa 2. Burak Efe 3. Abdurrahman vefat etti meleğim 11 ay önce şimdi hamileyim kız dediler ecrin düşünüyorum 🥹
_ozlmm Glsmksk ama güzel isimler :) benim kardeşimin adı da ecrin çok güzel bir isim bende çok beğeniyorum
bebegim42_ _ozlmm bizde çoook isim aradık en son aybars karar verdik osman Aybars olcak hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler