Twinmama46 Kızlar doğumuma bir hafta var acaba kullanmaya başlayamalımıyım ve günde kaç saat takılmalı bu gümüş kapak
Stuna Twinmama46 günde 15 dk takmaya başlayabilirsiniz. İçine krem falan bir şey sürmeyin değmesin bi şey. Doğumdan sonra emzirmediğim sürece dışarda bile taktım ben hiç yara olmadı👍🏽
Sena16 Twinmama46 ben 37+3 haftadayim ebe kullanmaya başlayabilirsin dedi sürekli takiyorum doğumdan sonradan emzirmedigim sürece takmaya devam etmeliymişim
Benburcu @Twinmama46 benimde 1 hafta var 🙈🙈 haftaya çarşamba sezaryenim. lansinoh sürüp kapağı mi kapatiyoruz nasil yapicaz ??
Twinmama46 Benburcu bende salı günü 🥰yok ben şöyle biliyorum sadece gümüş kapak yeterli oluyormuş krem kullanmak isteyen krem kullanıyor ben aldım ama kullanamicam galiba ama tam bir bilgisi olan varsa ikimizide bilgilendirsin lütfen ☺️🙏🏻
Sena16 Benburcu sadece kapağı kullanman yeterli krem sürmeye gerek yok kız kardeşimin 5 aylık bebeği var doğumdan önce ve doğumdan sonra sürekli kullandi hic yara veya başka birşey olmadi
Kbra52 Onkd61_61-61 meme ucuna takıyorsun memenin ucu sütyene atlete değdirmediniz için yara olmuyor olsa bile hemen iyileştiriyor bi yere temas ettiremediği için gümüşün kendi yara iyileştirme özelliği de var
Onkd61_61-61 Nerde satılıyor bu isimi ne diye geçiyor bende alayım ilk gebeliğimde çok çektim çok yara oldular