Bulut2093 Zeyyk benim dopplerde ense kalın çıkınca ikili yaptırmadı doktorum. Direk nipt istedi. Galiba nifty aynı olması gerek.
Zeyyk Bulut2093 evet aynı işlem bende karar vermeden önce kontrolümü bekliyorum doktorum bu hafta muayene edecek o sırada önce 2li test istiyorum dicem bir yapılsın bakalım sonrasında sürçe göre hareket edicem genoks tavsiye etmişti bana ama. Şikayet varda bir kaç kötü yoruma denk geldim bende kararsızım firma konusunda açıkçası o nedenle önce 2liye yöneldim .
Hemecikk Bulut2093 bizim 12.haftada 4.1 çıkmıştı. Bana da ense kalınlığı fazla çıkınca ikili testi yapmadılar. Doktorumun eşi çam ve sakura da perinatolog oraya yönlendirdi beni onlar amniyosentez istedi. Ama daha 4 haftam vardı yaptırabilirmek için bekleyemeyecegim için fetal DNA yaptırdım.Sisli Memorial da yaptırmıştim. Sonuclarimiz iyi geldi çok şükür sonra amniyosentez de yaptırdım onun da sonuçları iyi geldi. Sizin kaç çıktı ense kalınlığı?
Bulut2093 Hemecikk 5.5 mm ve burun gozlenemedi. 12 haftalık henüz. Bende izmirde genetik vardi Amerikaya yolluyor ve sonuç geç çıkıyor diye Ankarada genoks firmasına verdik kan. Haftaya sonuç çıkar dedi. Ama içim içimi yiyor. Iyi düşünmek istiyorum. Eşimde bende iri insanlarız. Belki bebekte iri olacaktır diye kendimi telkinliyorum. 29 yaşındayım. İki ailede de genetik bozukluk yok çok şükür .
Hemecikk Bulut2093 inanın o kadar fazla ense kalınlığı ile ilgili fazla denilip normal doğan duydum ki bu süreçte evet çok zor bir süreç. İnşallah Allah’ın izniyle bir sorun çıkmaz 🙏
Bulut2093 Hemecikk inşallah sağlıkla gelir. Dun birde sabahtan ultrasonda ellerini ayaklarını hareketlerini gördüm. Daha önce gördüğümde hissetmediğim duygular hissettim.
Zeyyk Bulut2093 evet bende aynısını hissediyorum şuan o yüzdende endişe oluyor . Umarım çok güzel haberler alırsınız. Buraya da yazarsanız merak ederim sizi
Mlkysf Zeyyk ben hiç bir testi yaptirmadim canım sonuc ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyeceğim için boşuna testleri de yaptırmaya gerek duymadım.Ayrıntılı ultrasonda zaten bir sıkıntı varsa mutlaka az çok biseyler belli oluyor dedim ve diğer testlere gerek duymadım ama bu tabiki tercih meselesi
asena0609 Zeyyk Ben cinsiyetini öğrenmek için yaptırmak istiyorum çünkü 11. Haftada bile kesin cinsiyet veriyo nifty kan testi bi tehlikeside yok sadece kanla bakıldığı için imkanın varsa yaptır bence bende yaptırıcam bayramdan sonra
8248013 Zeyyk benım doktorum da tavsiye etti ama ben yapmadm Allah korusun Bı sıkıntı cıksa bıle mudahale edilmiyor ki bır anne olarak da ınsn cocugun aldırmaz sıkıntı olsa da o yuzden boşuna 9 ayı stresli geçirmenin bır anlamı yok Allah hepımıze saglıklı sıhhatli evlat nasıp etsın inşallah
Ozgersln Hemecikk ikili teste sorun neydi risk acaba ne dedi doktorunuz riskli olduğunun kanısına vardı bende ikili test temiz dörtlü teste hgc düşük cıktı diye risk var nift testi yaptırman gerekiyor dedi
Ezgi2727 Zeyyk gen testi yaptıracaksınız 2 Li ve 4 lü teste gerek kalmıyor. İsterseniz sonra detaylıya girersiniz
egkoz Baya kafam karışmıştı ama sonra tesadüfen karşıma Prof Dr Ali Ergün çıktı ve Yaptırmadım 2li ve 4lü taramamda da bir şey çıkmadı şükür. Nifty testi de kesin sonuç vermiyor onu herkesin bilmesi lazım.
Zeyyk Bugün 2li test yaptırdım direk burun yapısını gördü bebeğe baktı doktorum . Cinsiyet bile net olmamakla birlikte söyledi çok şaşırdım kan sonucumda salı çıkıcak umarım ondada birşey çıkmaz
Bulut2093 Zeyyk çok teşekkür ederim. Hatta dün olcumlerde azalma gorulurdu ense kalınlığında. İnşallah böyle ilerler 🙏🙏
TeoMom Zeyyk Ben onun yerine detaylı ultrasonla 2li test yaptırdım bebeğimin ultrasonda her şeyi olması gerektiği gibiydi kan sonucunda da düşük risk çıkınca hiç başka bir şey yaptırmadık
Zeyyk Bulut2093 inşallah , bende 2li test sonucunu bekliyorum salı günü güzel haberler alıcam inşallah
Zeyyk Hemecikk 2li testimde ultrason kısmında temiz bir sorun yok ama kan testimde yüksek çıkınca nift istediler bizde yaptırdık . Bakalım sonuç ne zaman gelicek Siz hangi firmada yaptırmıştınız
Hemecikk Zeyyk biz şişli Memorial da yaptırdık. Anladığım kadarıyla onlarda birden fazla firmayla çalışıyor. Bizim de nifty marka logosu vardı.