Oznurboluzun Asli5560 22+1 gunluguz biz suanlik ıyiyiz allaha şükür bu son 1 haftadır hareketlendik tekmelerini izliyoruz çok hafif de olsa 👼🙏♥️
YagizAsyaMom Asli5560 23+5olacağız bu gece çok şükür rahat geçiyor herşeye sizler nsptınız kızlar nasıl gidiyor
dyg1606 Asli5560 bu gece tam 24 haftalik oluyoruz bizde. Cok sukur simdiye kadar bi skntimiz olmadi. Sadece iki gundur gunduzleri mide yanmam oluyo Allahtan uzun surmuyo sonra hemen geciyor
KrlMlkSelmn Asli5560 23+1 artık dışardan hareketleri görülebiliyor bugün ilk kez fark ettim Tek sıkıntım sabahtan beri sağ kasıkta hafif ağrı var
Asli5560 dyg1606 mide yanması bende de 18.haftadan beri var beni mahvediyor ne yapsam geçmiyo dr rennie verdi şurubu ama pek içmek de istemiyorum ilaç ilaç hep diye bakalım ne olacak🤷🏻♀️🤷🏻♀️
KrlMlkSelmn YagizAsyaMom ebe arkadasıma sordum dinlendiğinde geçiyorsa normaldir dedi Ama sağ yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor anca sırt üstü rahat ediyorum
deletedmom6295 Asli5560 24+lara geçiyoruz bu gece😍 oğlum yukarılara doğru yolculuğunu sürdürüyor gün günden fark ediyor karnımın şekli ♥️ çatlamamak için bolca hindistancevizi yağıyla haşır neşir oluyorum. 27. haftayı bekliyorum kontrol için. ayda bir kontrol olunca özlüyorum sıpayı
bsebse 23+2yiz bizde bugun :) cok sukur iyiyiz dun birazcik hareketsizdik korkutti annesini ama bugun acigi kapattik masallah ❤
ipekk Bizde 24 olduk geçen 2 gün hafif mide yanması başladı ama geri geçti🙈 Tabii birde bolca bel ağrıları oluyor gün içinde ☺️ Onun dısında iyiyiz cok sükür🌸
dyg1606 KrlMlkSelmn bemde ayni sekilde sadece sirt ustu yatinca rahat uyuyabiliyorum ama bi yandan da sorun olur mu diye korkuyorun acikcasi
KrlMlkSelmn YagizAsyaMom biliyorum sola yatmaya çalışıyorum ama bugün yatırmıyor yan taraflara çoçuğun pozisyonuylamı alakalı anlamadım Bugün gerçekten zorladı Allahtan baya hareketlide ondan biraz olsun kafam rahat
KrlMlkSelmn dyg1606 valla sağa sola dönmekten uyku hiç oldu elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama doktora gidil sormak gerekir mi bilmiyorum
Drkmls Asli5560 bende 24+6 dayım. Bizimde iyi çok şükür. Gece uyutmuyo sabah erkenden kaldırıyo. Gün içinde uyuyo bakalım nasıl olcazz 🙊
Bilgenizamo 24+6 olduk, tansiyonum yükseliyor sadece, başka bir sıkıntım olmadı çok şükür. Hala hareketlerini bazen aşağıda hissettiğini oluyuor mu sizinde?
Asli5560 Benim de bugün baya bi ağrım oldu kasıklarımda çok korktum hala da devam ediyo ama oğluşum hareket ediyo o yüZden biraz rahatladım ama geçmeZse hastaneye gitmeyi düşünüyorum sizde olan var mı kızlar