2Bebek1Anne Kubra1235 erken gebelikte benmde çizgim aynısıydı hemen kan verdim ikisinde de çizgi var cnm
Duyguuuu0 Kubra1235 erken gebelik benimde öyleydi hemen kan ver pozitif çıkıyor 4 haftalık gebesin sanırım
Talihimyokbahtimkara Kubra1235 Bende reglime 9 gün kala erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı sonra kan testi verdim gebelik çıktı 🥰 Erken yapıldığından ve beta hcg hormonu henüz düşük olduğundan silik çıkıyormuş
Kubra1235 2Bebek1Anne yaa 🥰🤲 hadi insalalh çok umutluyum bir yandan ama bir yandanda ümitsiz ☺️ adetime 7 gün var cuma günü kan vercem inşallah bekleyip
eminedogan58 Duyguuuu0 hangi erken gebelik testini yaptınız acaba bende bikac gün sonra yapmayı düşünüyorum kararsız kaldım güvenilir olarak
Pyemses_annesi Kubra1235 var canım tebrikler aynıyız o zaman sizinle bende daha bugün hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık saglıklı sıhhatli alırız inşallah bebişlerimizi kucagımıza ❤️
Kubra1235 Talihimyokbahtimkara ya benim daha önce hep silik çıktı böyle sonra negatif oldu ama şimdi belirtim de var kasık ağrım var bel ağrım var 1 haftadir o yüzden umitliyim 🥺🤲
Ozlm0916 Kubra1235 rabbim kucağını doldursun 🥰😍 daha yeni o yüzden silik çıkmış 😇😇😇 böyle bebek isteyenlerin testlerini pozitif gördüğümde çok seviniyorum allahım isteyen herkese nasip eylesin bu duyguyu 🥳🥳🤲🌸💙💜
Kubra1235 2Bebek1Anne sizin var mıydı ilk başta karnınızda şişlik ve sertlik eşim karnıma dokundu çok sis ve sert dedi normale göre ben kendi kendime abartiyorum sanıyordum ama gerçekten sis 😅