denizdalgasi1 Noname9492 burnunuz aynı kuzum 🥰 gözler falan anlaşılmadığı için bir şey diyemiyorum ama benziyor bence. Ben de resmen eşimin kopyasını doğurdum 8 aylık şu an hep isterdim benzesin çok şükür benzedi
denizdalgasi1 Noname9492 burnunuz aynı kuzum 🥰 gözler falan anlaşılmadığı için bir şey diyemiyorum ama benziyor bence. Ben de resmen eşimin kopyasını doğurdum 8 aylık şu an hep isterdim benzesin çok şükür benzedi
izobellaaa-_- Bence benziyor gibi canım birde bize bak şimdi benim de aklıma geldi 😂 20+5 haftalık burada 😂🫶
izobellaaa-_- Noname9492 aha benim örnek bebeğim de erkek gören ayy aynı Emre diyor kaynanamlar uyuz oluyorum tamam eşime de benzesin de bana da benzesin yahu😂🫶
Zeeynepp Evet benziyor ikinizinki de yalnız doğduktan sonra ultrason fotoğrafları ile aynı oluyorlar mı ters köşe de olabilir kizlarrrr😅
girl_boy_annesi izobellaaa-_- evet canım ama ağız yapısından emin değilim belki dudakları eşine benziyordur
girl_boy_annesi izobellaaa-_- bence dudakları eşinize benzeyecek sağlıkla alın inşallah benim de kızım usg babasına benziyordu kopyasını doğurdum