Eylulmom_ Selothatun Bizim sıpalar bayramdan sonra gelicek bence en azından ben öyle hazırlıyorum kendimi 😅😅
minnakin_annesi1 Selothatun Evet ya bende de çabuk doğacak gibi hiss var. Bakalım inşallah sağlıklı gelirler
Mehmet_fatma Selothatun doğum kolaylaştırmak için sguat merdiven in çık ve hurma yemeye başladınız mı
Selothatun Mehmet_fatma Valla tam başladığım söylenemez. Sadece pilates topuyla birkaç haraket yapıyorum. Kontrolüm var şimdi nst ye gireceğim önce bakalım dr ne diyecek :)
Cikrikci Selothatun temmuz annesi olacaktım bende ama aceleci kızım sayesinde haziran annesi oldum 35+5 ’te doğum yaptım 🥰
bahar-ebru Selothatun şu an için herşey normal görünüyor. Bebek doğum pozisyonu almış dedi Dr. 2 hafta sonra tekrar gıdecem. Bir aksilik olmazsa sancıyı bekleyecez dedi.
Selothatun bahar-ebru Çok güzel😍Bizim haftada 1 e düştü kontroller. Sizin Nebiler sağlıkla gelir inşallah🤲🏻
Cikrikci Selothatun yok cok şükür küvezde kalmadık 2.500 kg doğduk şimdilik tek sıkıntımız memeyi ememiyor çenesi yoruluyor hemen🤷🏻♀️
Selothatun Teyzeler biz 3060 gram olmuşuz🥰 suyumuz fazlaydı normale dönmüş. Başımızda dönmüş. Yine önden gidiyor ama şuan için bir sıkıntı gözükmüyor. Nstde de 2 tane sancımız çıktı.
zamaneannesi Selothatun maşallah herşey yolundaymış sizin bende 35+5 teyim haftaya kontrolüm var o kadar merak ediyorum ki nstyede haftaya ilk kez gircem son kontrolde 34 de gittim 2.500 yı bakalım ne kadar olmuşuz 🐣
Mehmet_fatma Selothatun maşallah kilonuz gayet güzelmiş benim iki gün önce kontrolüm vardı şuan 34+6 haftalığım bebeğim 2480 Gr doktor um haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi
Selothatun Mehmet_fatma Maşallah haftasıyla uyumlu olması ne güzel 🧿 bizimki baştan beri önden gidiyor.
Selothatun zamaneannesi Maşallah kilosu çok güzel 🧿 Nst süresi 20 dakika diyolar ama bizimki hep 40-45 dk sürüyor bebiş sağolsun durmadığı için yerinde😊 inşallah herşey yolundadır sizinde