Askiletotomsu Muslin ortuler emici bir yapıya mi sahip ? Banyoda kullanabilirsiniz deniyor çocuğa bornoz havlu olarak yani… Sipariş ettim harika bişey🌺 ama aklıma takıldı şimdi de Kurular mi çocuğu o ya ?
Zehra65_ Askiletotomsu ben penye tarzı aldım çok güzel kurutuyor diye müslini ayrı kullanacağım ama penye tarzı hem yumuşak hemde emme gücü daha iyi
suslubocu Askiletotomsu ben hep önce müsline sardım çok yumuşak ve suyu çekiyor onun üstüne havlusunu sarıyordum
Deletedmom73711 Askiletotomsu Müslin deneyen herkes bornozdan iyi olduğunu söylüyor, zaten hemen giydireceksin ben müslin tercih ettim şahsen🦋
Askiletotomsu Deletedmom73711 yorumlara dikkat ettin mi Muslin emmez muslin sert Ya da yanlış anlamissiniz havluyla sarılır muslin örtülür ya da muslinle kurulanır havluya yine de sarılır ki havlu islanmasin diye . Filan yazılmış Yani yanlış bir t rcih yapmisim gibi algıladım ben
Semrauras Askiletotomsu olayı yanlış anlamışsınız🙃 Müslin örtü havlusunun üstüne koyup cocugu havlusuyla birlikte sarıyorsunuz müslin örtü ıslak suyu emiyor cocuğu giydirirken üşümesin diye de alttaki havlısı ıslak kalmıyor böylelikle ben ilk yavrumda hrp öyle yaptım 🙃 hem ilk doğduklarında tenleri cok hassan oldugundan ve havlular da biraz kalon oldugundan tenini kızartmasın vs diye de mantıklı oluyor🤩
Mavininbiri Askiletotomsu Bornoz olarak kullanmak pek tavsiye edilebilir birşey olacağını sanmıyorum. Kumaşı bebeğin çıplak cildini rahatsız edecek bir kumaş çünkü
Deletedmom73711 Askiletotomsu Canım çocuğu banyo yaptırdıktan sonra bornoz keyfi yaptırmıyoruz zaten 5 dakikada giydireceğiz annem ne olur ne olmaz diye bornoz almış ama benim çevremde de herkes müslin kullanıyor. Doğumdan sonra göreceğiz hangisi iş görüyor🥰
Askiletotomsu Deletedmom73711 boşa para vermiş olacağım herşey gözümü korkutuyor 😂 hep nokta atışı yapmak istiyorum
Melike Askiletotomsu Evet ben hâlâ o şekil kullanıyorum. İlk müsline sarıp ıslaklığını alıyorum daha sonra bornoza sarıyorum
Bellacaio Askiletotomsu Ben havlusunun içine seriyorum suyu emiyor, su emdikten sonra hemen içinden çekip alıyorum havluyla kurulamaya devam ediyorum.
Sevensevilen Askiletotomsu canım dört katlı müslinler var. O kumaştan bornoz yapılıyor. Dört katlı alabilirsin
Askiletotomsu Sevensevilen aldım artık 😅 neyse denizde filan panço olarak giydirem napam. Önce bir deneyeyim de