Kbrayldz52 öncelikle Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Benim hamile kaldığım kilo 65 şuan 38+4 haftalık hamileyim kilom 88-89 arası çok kilo aldığım için 24- haftalıkta şeker yüklemesi yapıldı ilk yüksek çıktı sonraki 3 saat Aralıklık test normal çıktı ama yememe içmeme dikkat etmemi söyledi doktor hem ödemim fazla hemde dikkat etsemde aldım kilo bebeğimin kilosunu kıyaslama yapmak için soranlar oluyordu söylemedim hatta bi ara kayınvalidem görümceme büşra sadece kendine bakıyor bebek kilo almıyor şeklinde söylemiş eşime söyledim daha kilo ile konuşma bile yapamıyorlar 2500 kg sonrası bebekler için ideal merak etme benim doktorumda kilosu gayet iyi dedi bunu bilmek bana ve eşime yetiyor en son geçen hafta gittim 3200 gibi kilosu vardı doktorum ultrason cihazı tam net ölçmediğini bunun ölçebildiği daha fazla veya az olabilir bebeğimiz durumu iyi annesi dedi. Çevremde kilomu sorun edenlere soda içmelerini söylüyorum hatta bacaklarımda ki çatlaklarıma kadar bakan sevgili kayınvalideme eşim gerekli lafı söyledi ben takılmıyorum ama devamlı dile gelince ister istemez takılıyor insan bir zamanlar 52 kiloydum şuan 88 kilo evet ama bir can taşıyorum Allahın izni ve iradem ile kilo vermeye çalışıcam sağlık için çünkü gizli şekerim olabileceğini söyledi doktorum dikkat edicem daha sağlıklı biri olmak için evladım eşim kendim için 🌸