Eveet doğuramıyorum diye post açıp açıp durdum ve sonunda bende doğuranlar kervanına katıldım 😂 18/06/2022 cumartesi günü saat sabah 7:30 gibi tuvalete kalkmak için yataktan kalktım , ihtiyacımı giderdikten sonra ayağa kalktıgımda sızıntı oldu. Suyumun geldiğini anlamıştım fakat millete hemen haber vermek istemedim, sızıyor mu diye çamaşır değiştirdim vs ( emin olmak için) , sonrasında annemle babama haber verdim. Eşimden boşandığım için annemlerle kalıyorum kızlar ekliyim bunuda , annemlere haber verdikten sonra sakince ılık duşumu aldım , azcık su içtim ve hastanenin yolunu tuttuk , saat 8:30 gibi hastanede yatışım verildi. Sonrasında suni sancı bağlandı , kızlar sakın korkmayın asla tolere edilemeyecek bir ağrı değil , sakin kalırsanız mükemmel idare edebilirsiniz. Açıklık için yapılan muayeneler biraz acıttı haberiniz olsun 😁 ama dayanılmayacak gibi değil , kendinizi rahat bırakın sadece , her neyse sonra doktor muayenemi yaptı etti , 2cm açıklık oldu ,sonra 3 cm oldu ama benim sancılarım en üst seviyede , aynı anda gittiğimiz kadın yan odada doğum yapıyor bende tık yok, doktor geliyor gidiyor diyorki imkansız bu kadar acı eşiğinin yüksek olması, bu sancıyla doğum yapılıyor dedi , ama allah biliyor ya öyle bir güç geliyor ki kızlar asla korkmayın , benim kemik yapım sıkıntı çıkardı sadece bebek gelemedi bir türlü , boşuna acı çektirmeyelim seni sezeryana alalım dedi , bebiş daha fazla suni sancı ile strese girmesin diye kabul ettim , çünkü ben acı çekmiyordum , 24 saat dayanırdım o derece , neyse hazırladılar ameliyathaneye gittik , asıl olay burada başlıyor , belinizden yapılan igne hiç acıtmıyor sinek ısırıgı bile değil , damar yolum daha çok acımıştı sıkıntı o değil. Neyse uyuştum ben , operasyona başladılar , acı hissetmiyorsunuz ama sizi çekiştiriyorlar üzerinizde künt bir ağırlık koyulmuş gibi arada nefes gidiyor gibi oluyor , üzerinizde koca bir çuval varmış gibi hissediyorsunuz. Sonra doktor bağırdı bağırsakları çıktı diye , dedim eveet sena yolun sonuymuş ölüyorum, yan tarafa baktıgımda elleriyle içeri sokuyorlardı , gördüm 😒 sonra korkum ne hikmetse çeneme vurdu , ameliyat sırasında deli gibi gülmeye başladım ben 😂😂 dediler gülme ameliyat yapamıyoruz neyse devam ettim , sakinleştirici verdiler benim kafa leyla veee sonra büyük an ağlamasını duydum ya , herşey bitti , kafamı koparsalar umrumda olmazdı , sadece ağlaması ya , suratını görmedim. Ağlamasıyla dünyaları yakıcak gibi oluyorsunuz o an , sonrasında dikerlerken vs hiçbirşey hissetmedim , odaya çıktık , acı uyuşukluk geçince başlıyor , içiniz kopuyor sanki , canım tatlı değildir. Ama acıdan saldırıcak yer aradım. Meğersem pıhtı birikmiş içeride , vajinada kalmış , koskoca parça çıkardım o dikişlerle ıkınarak , delirdim. Acıdan. Ve kızlar gögüs uçlarım yara oldu çok nemlendirici kullanmayı ihmal etmeyin , can acıtıyor emerlerken ama doyuyor ya dünyalar sizin oluyor , her neyse bütün olumsuzluklara rağmen tek diyeceğim şu ki , eğer normal doğumdan korkup sezeryan tercih ediyorsanız , sırf korkunuz için bunu kendinize yapmayın , şu söylediğimi umarım görüp fikri değişen anne adayları olur , asla pişman olmayacaksınız emin olun , kızçem şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor , dünyalar benim gibi , darısı bütün anne adaylarına ve anne olmak isteyen tüm kadınlara , hepiniz seviliyorsunuz kendinize iyi bakııın 😍😍😍😍