Aysnr11 Merhaba kızlar, sağlık ocağında folik asit reçete yazıyorlar mı acaba bilen yada yazdıran oldu mu daha önce ?
MinnieMouse Aysnr11 folbiol yazarlar ama folbiol içeriği fazla geliyor o yüzden sürekli kullanım önermiyor doktorlar. Folik asit fazlalığı da problem olduğu için. Dilersen folik asit içeren vitamin al durumun müsaitse.
Eldgrn Aysnr11 ben ilk istemistim kadın doğum doktoru yazsa daha iyi ben yazmiyim demişti kendi aklınca 1 gün folbiol aldım o da çok ağırmis doktorda iyi ki kullanmamissin alman gerekenden 10 fazlası var onda demişti başka folik asit yazdı
Annesininportakali53 Aysnr11 folbiol kullandım ama yazdirmadim direk doktorum yazdi ama aile hekimimde yazardı
Aybukedg Devlet karşılamıyor sanırım. Doktorum bana folik asit, iyot, b12, d3 vitaminlerini içerenden almamı tavsiye etmişti. Ben de onu içiyorum.
Cnslrsln Aysnr11 ben kesinlikle Diofol markasını öneririm yeşilli olanı. Sağlık ocaklarının verdiklerini hemen hemen kimse kullanmıyor. Bu dediğim ben kullanırken 90 tl falandı 2 aya yakın oldu bırakalı.
Aysnr11 Cnslrsln Benim ilk hamileliğim de doktor folidoce önermişti onu kullanıyordum düşük yapınca bıraktım şimdi yeniden hamileyim tekrar onu kullanıyorum sağlık ocağı yazıyorsa daha uyguna alayım diye sordum 😄
Talihimyokbahtimkara Bana da ilk folbiol yazıldı ama sonra onun kimyasal içerikli olduğunu öğrendim sonrasında eczadan hep folidoce almaya başladım b12 takviyeli