sedagumus Arkadaşlar, 37+3 deyim. Bebeğin kilosu küçük olduğu için suni sancı ile doğum yapacağım. Bebeğim 2477 gr. Henüz çok güçsüz olduğu için doğumun yapay olarak başlamasından çok korkuyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🙏
SutlacimiYedimmiBen sedagumus korkma sürekli nst de olacaksın zaten. Ben 35.haftada suni ile doğum yapmistim 2.850 gr korkma güçlü oluyorlar 😊
Ballmom22 37 deyken bana da suni sancıyla bi daha ki haftaya alıcaz bebek ufak denildi bebeğimde baştan beri iki hafta gerilik vardı 38 den sonra kilo almaya başladı hala haftasından geri 39+5 iz 3140 gram şuan son haftalarda çok hızlı kilo alıyor 🥺
sedagumus Ballmom22 Beklemeyi kendiniz mi seçtiniz? Bizim de 2 hafta gibi görünüyor. Ama 2 haftada 270 gr almış sadece, yavaşlamış büyümesi 🥺
Mehtapca06 sedagumus güçlenmiştir milletin 500 grmlik bebeleri yasiyor kuzum seninki her türlü iyi olur merak etme
Ballmom22 sedagumus benimde bebeğim bi iki haftadır hızlı kilo alıyor haftada 100 gram anca alıyordu ben biraz direndim gibi oldu kendi sancımı beklemek için ama doktor sürekli gelişimine bakıcaz büyümüyorsa alıcaz bebeği suni sancıyla diyordu
sedagumus Umarım sağlıklı doğar, kendi sancısı ile gelir zaten çok yaklaşmışsınız, sanırım bize bu hafta içinde randevu verecekler 😞
sedagumus SutlacimiYedimmiBen Haftasına göre küçük olmadı endişelendiriyor bir tek. 37 de 2400 e çok az dediler. Ama umarım güçlü olur 🙏😊