AslanBebeginAnnesi Kızlarrr siz de bebişinizin pıt pıt hareketini hissediyor musunuz benim gibi 😍 Kaç kilo aldınız ne durumdasınız biraz sohbet edeliiim💝
ilkbebek_a_n ruya-11 AslanBebeginAnnesi 18+5 benimki ara ara hareketlerini hissediyorum🥹 3 kilo almisim simdiye kadar
Fatma0090 AslanBebeginAnnesi ikinci gebeliğim 3. Aydan belli hissediyorum kuzum 9 ay önce ikiz sezeryan erken doğumum oldu kaybettim sezeryandan 4 ay sonra bu mucizemi öğrendim biri düştü biri kaldı cok şükür 80 kilo ile bu bebişime kaldım suan 87 kiloyum 19+4 haftalıgız
OksijenliSu AslanBebeginAnnesi 20+4üz. 😅 15.haftadan beri hissediyorum hareketlerini. Ordan oraya dönüyor. Bir oğlum var. Şimdiki bebeğim ise kız. 😍 İnşallah değişmez. 😅 Burda ki postları okuyunca insan şüpheye düşüyor. Ama doktorum hep bacak arasını gösterdi. Çıkıntı yoktu.
Fatma0090 ruya-11 kuzu benim ikinci gebeliğim bu da 9 ay önce ikizlerime erken doğum yaptım 23 haftalık kaybettim de suan tekrar hamileyim 19+4 üz de senin bebegin gramı ne biliyomusun ikizlerime gore gramı iyi ama ikizle bu BİR olmaz dendi de aynı haftada olanların gramları ney cok merk ettim iyimi bizimki azmı dıye
Askile Kizlar bende iki aydir hissediyorum 20+4duz 😍 kizlar birde madem ayni haftayiz birşey soracağım sizlere dün doktorum kız dedi sonra bakindi yok erkek ben erkek dyorum dedi fakat bebegim tersmis suan acaba kordon felan olablirmi net biseyde demedi tam 🥰
AslanBebeginAnnesi Askile canım sanmıyorum erkek oldugunu çünkü erkek olsaydı bence şu ana kadar çoktan anlaşılırdı..mesela benimki 12. haftada gösterdi pipiyi 😂 erkekler çok erken belli oluyor
Medyadunya Selam , 20+3 te gebeliğim ,geçen haftadan beri neredeyse her gün bebeği hissediyorum . Hatta dışarıdan karnıma elini koyanlar da hissediyor. Çok güzel bir hismis 🐣 4 kilo aldım şimdiden.
AslanBebeginAnnesi Medyadunya aaaa benim dışarıdan hissedilmiyor ama ben hissedebiliyorum😌💗 ne güzel yaa ben 9 kilo aldım🙈😊