Sevoist87 Gözünüz aydın ne güzel bir doğum hikayesi darısı başımıza, kaç kg doğdu prenses, sağlıkla mutlulukla büyütün💕
Buseyllzr Sevoist87 3540 kg doğdu prensesim 540 gramı yanak olarak doğmuş sanki😂 darısı size olsun inşallah 💜🙏
Buseyllzr Benjaminannesi valla içinde tutani hiç görmedim ama çıkarınca iyi ki dogurmusum diyen çok gördüm 😂 o an öyle bir güç geliyor ki ben bu gazla 2 tane doğururum diyosun hiç merak etme 🙈
Buseyllzr ayseguuuLLL_ Allah bir avazda kurtarsın inşallah hiç korkmayin kucağınıza alınca gerçekten hiçbir acı kalmıyor 🙈
Buseyllzr Zeynepylmz06 yaa çok teşekkür ederim sonunda dogurdum cidden hala inanamıyorum 😂 darısı tüm bekleyen annelere olsun 🙈 biz iyiyiz çok şükür beni sadece dikişler zorluyor birde göğüs yaralari ama gelip geçici ikiside ☺️ adı Eylül oldu çevremde çok kişi Haziran’da doğan çocuğa neden Eylül koyuyosun diye sordular ama Eylül ayı bana çok uğurlu geldi şimdiye kadar hep kızım olursa adını Eylül koyacağım diyordum 😂 kilosuna 38.haftamda 3800 demişlerdi ama 3540 kg doğdu ultrason cidden yanıltabiliyormus ☺️ inşallah sizinde su gibi oldum dogumunuz 💜
Zeynepylmz06 Buseyllzr amin inşallah canım benim 🤗 rabbim sağlıkla sıhhatli bir şekilde yavrunuzu büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤗 darısı bana ve bütün gebe annelere inşallah 🌸
Buseyllzr Mervaa zamanı gelince kendileri geliyorlar gerçekten ben son zamanlarimda artık ağlıyordum gelsin diye çok zorlanıyorum çünkü ne zaman ki umudu kestim o gün geldi 😂 sizin 2.dogum olcakmis Allah’ın izniyle daha kolay olur bir avazda kurtulursunuz inşallah 🙏💜
Buseyllzr Merveee-16 çok teşekkür ederim 🙏 bence başka doktora veya hastaneye gidin mutlaka ultrason yanıltıyor ben 38 haftalıkken bebeğime 3800 dediler ama orda hiçbir doktordan iri bebek normal doguramazsin diye bişey duymadım bebeğim 3540 kg doğdu. Ve ben zorlancagimi düşünürken son gittigim doktor bana kesinlikle iri bebek normal doğumda daha kolay olur kendini daha rahat iter demişti öyle de oldu 3 ikinmada hem onun hem benim cabamla kolay olduğunu düşünüyorum. Mutlaka gidin başka hastaneye son zamanlariniz bide bu kafa karışıklığı sizi yorar
FiruzeAlagoz1207 Buseyllzr canım aklıma gelmişken lavman yaptılar mı acaba artık o uygulama kalktı diyolar da merak ettim
Melikemercimek Buseyllzr hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim güzel geçmesine doğumun özellikle birde devlet hastanesinde gerçekleşmiş çok şaşırdım
Buseyllzr Melikemercimek benim çoğu arkadaşım şehir hastanesinde yaptı doğumunu hepsi memnun kalınca dedim bende özele boş yere para vermeyim o zaman 😂 iyiki de orda olmuş dedim sonradan ☺️
csmaknc Buseyllzr Gözün aydın canım allah güzel sağlıklı ömür versin 🙂 inşallah bizimki de 40 a kadar gelmez 🥴 25 ten bu yana kafası aşağı doğru hep bi korkuylayım 32 olduk
Buseyllzr csmaknc inşallah vaktinde gelir canim endişe etme bol bol dinlen çok ayakta kalma öyle bir durum varsa 🙏 sağlıkla kucağına al sende vaktı gelince 💜
Buseyllzr FiruzeAlagoz1207 hayır yapılmadı bana ama keşke yapılsaydı en azından dikişten sonra 3-4 gün rahat olurdum 😂 şuan 2 gün olduwhala büyüğe çıkamadım kabız mi oldum acaba diye korkuyorum
Eminecak Buseyllzr maşallah ❤️ ne kadar doğru bende 39 hafta oldum normal doguramicam diye korkuyorum ama boyle 40 larda doguran birisini görünce umutlaniyorum
Buseyllzr Eminecak 3 buçuk kilo doğdu banada 38 de 3800 demişlerdi ultrason yanıltıyor korkmayın normal doğum yapamam diye iri bebekler daha kolay doğuyormus