Artık gerçekten ne yapacağımı bilemedim sizler beni en iyi anlarsınız biliyorum çocukluğumdan beri hiç kilo alamayan biriyim yani doktorlara gittim defalarca testler yaptırdım her şeyim normal çıkardı ama asla kilo alamazdım ki ne kadar yemek yersem yiyeyim bu durum değişmezdi metabolizmamın çok hızlı olduğunu söylerdi tüm doktorlar afedersiniz sofrada yemek yarım kalır lavaboya gider sonra tekrar sofraya gelirdim çocukluktan beri hep böyle ortaokulda giydiğim pantolonlarım bile hala olur 12 13 yaş kıyafetleri alır giyerim yani e bu sebeple de hamile kaldığımda 42 kiloydum… şu an 14 haftadayız kilom 46 çok şükür bebeğimde ben de çok iyiyiz tüm testlerimiz normal hiç bir sıkıntımız yok ama etrafımızdaki herkes çok zayıf olduğumu bebeğin beslenemeyeceğini küçük kalacağını söyleyip duruyor geçen gün kasıklarım ağrıdı doktora gittim her şey normal bebek iyi rahim içinde hiç bir sorun yok ama bana diyorlar ki karnının içi yırtılıyordur kasların kopuyordur bebek büyümeye başladıkça yer açmak İçin kaslarını kopartacak karnını parçalayacak hep bu şekilde konuşuyorlar cidden artık psikolojimi bozmaya başladı bu durum çok zayıf olduğum İçin bebeği olumsuz etkileyecek ya da gebeliğimin geri kalanında benim içimi param parça edecek bi durum olur mu gerçekten? 😢😢