Eyluladam15 talerey1 bende dün öğrendim çok şükür net kız hazırlık yapın dedi geçen kız dediğinde yapmayın hazırlık dedi bu sefer kesin görünce yapın dedi
KubraMyvz Eyluladam15 çok sevindim bende 39 haftalığım benımde kızım olucak hanımefendi keyfinden ödün verirse bu hafta aramızda olucak 😂
leylaakyol05 m060918 bana da ilk erkek dedi usg fotonuz varsa atarmısınız? Diğer doktor kız dedi 15+5 erkek dedi 22 de kız dediler sizce ?
Eyluladam15 KubraMyvz sağ saglim alırsın kucağına bebeğini inşallah sonrada darısı başımıza inşallah 💜💜
Ozel070419 00hvesa büyük şehir hastanesi doktoru pipi yok bunun kız dedi 🥹 sonra özel erkek dedi sonra yine erkek dedi sonra kız dedi devlet bugün 35+4 günüz doktor kız dedi %99 hayatımızın şoku oldu çünkü herşeyi hazır yavrumuzun 🥹🥹
leylaakyol05 Eyluladam15 banada dua edin hayırlısıyla, bana ilk erkek sonra kız dediler inşallh hayırlı bir kız çocuğum olsun. Bende yarın gidecem
KubraMyvz Eyluladam15 Amin inşaAllah 💕 Çabucak geçiyor ve zaman geliyor emin ol ❤️ Ben şimdiden kimse ile nasıl paylaşıcam diye üzülüyorum 😂