Tugcek33 Sat’a göre 6+2 kese çok küçük bebek görünmüyor dedi😔 normalde görünmesi lazımdı bebeğin yine mi boş gebelik geçiriyorum acaba çok korkuyorum😔
Halime90 Tugcek33 sizi korktmak istemem ama 5 haftalıkken görünüyor normlade ve 7 haftalıkken kalp atışı duyuluyor . Nedenini söylemedi mi
Nurten2610 Tugcek33 canım boş gebelik tekrarlanan birşey değil bir kere gecirmissen ben sanmıyorum boş gebelik olduğunu kesen kaç mmydi
Milkkk Tugcek33 canım belki geç döllenme oldu . Belki haftaya göreceksin . Acele etme yine de . Benimde adet tarihime göre geri de çıktı . İlla ki oynuyor gün . Belki sen şuan gerçekte 5 haftalıksın . O yüzden 10 gün sonra git kontrole .
Meleksinsen Tugcek33 Bende geçen ay hamileydim. 6 haftamda gittim kese gelişmiyor, hamilelik donmuş dediler sağlıksız gebelikmiş. Hemen ilaçla sonlandırdılar. İnşallah sende iyi olur her şey🙏🙏🙏
Tugcek33 Halime90 Milkkk Nurten2610 JJ19 Sağlıksız gebelik dedi doktor galiba düşük yapacağım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
JJ19 Olumsuz dusunmeyin hemen, bir kez bos gebelik gecirdiniz diye bu da oyle olacak diye bir kural yok, ben 9 haftlakken gordum ilk kez keseyi , ilk gittigimde ben de hic birsey yoktu doktorum adet ola bilirsin demisti hatta ama suan 14+2 olduk😄😄
Sngl_12022 JJ19 merhaba benimde 6+5 te kese gorunmedi gec dollenme olmus dedi 8 haftalik olunce tekrar gidicem siz duzenli beta degeri baktirdiniz mi nasil ilerledi bilgi verirseniz cok sevinirim
JJ19 Sngl_12022 beta degeri hiç baktırmadım, direk 0-5 hafta için ultrasona girdim ne kese ne bebek gözükmedi adet olursan gelme olmazsan gel dediler 1 ay sonra gittim 9 haftalıklem kalp atışı duydum keseyi ve bebegi gördüm
OOzii Tugcek33 geç döllenme olmuş olabilir içini ferah tut lütfen benim 5+2 de kesem yeni oluşuyordu minicik 4 cm milletin 5. Haftada bunun 2 3 kati alttan muayenede gördü ve 10 gun geriden geliyordu benimde 2 tane dis gebeliğim vardi buda kanamali geciyo riskli geciyo biraz
Bnmv-1 Tugcek33 ay sakın kötü düşünme canım benim bende yaşadım boş gebelik ve tekrarlamadı ikinciye hamileyim senin gibiydim bende 7+2 de bebeği gördük hiç telaş yapma daha çok yeni sen 8. Haftada görebilirsin
Hazniyee Tugcek33 benımde ılk gebelıgım bostu sımdı 6+3 doktora gıttım korktugumu sıle getırdım ılk gebelık bossa ıkıncısı yuzde 1 ıhtımalle olur dedı korkma canım .. benımde malesef suan dıs gebelıkten suphelenıyor allah hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın