Miray31 Kizlar idrar yolu enfeksiyonu var kaşık ağrım var sağ sol olarak doktor gittim monurol yazdı su içmeye calisiyrm canım çok sıkıldı 😔
Vera09 Miray31 bisey olmaz canim bugun cokca su ic 3-4lt su sivi al gece tam uyurken monurolu ic. Onu ictiginde ne kdr icinde durursa okdr iyi. Gecer cok yogun degilse, sonraki gun yine cok su ic
Ada9y Miray31 canım kesinlikle bol bol su iç oturarak iç mutlaka çok faydası var ne kadar idrara çok çıkarsan o kadar temizlenirsin
Gulsum_9897 Miray31 bol bol su iç ped kullanmamaya çalış Hava alsın bölge. Tuvalet temizliğine dikkat edip ilaçları düzenli kullanırsan geçer inşallah
Cansugamze_ Kuzum bnm ilk bebeğimde doğuma kadar vardı ki çoğu kişide de var önmli olan ilaçlarını düzenli kullan geçer korkma Bol bol da su iç🌸
Miray31 Cansugamze_ başta yine vardı doktor ilaç yazmadı şimdi Antakya’da bugün doktor gittim doktor dedi şans esseri böbreğini su içerek kurtarmışsin şimdi monurol yazdı moralim alt üst oldu
Miray31 Ada9y şuan geldim içiyorum bebeğe sıkıntı olur mu ultrason baktı suanlik çok şükür bir şey yok 🧿🙏