Cansutkbs Yaa kızlar ne zaman doktora gitsem bebeğim yüzüstü yatıyor bir türlü dönmedi kuzum cinsiyeti de göremiyorlar doğal olarak😟😟 Ben ne yesem ne içsem normal haline döner ya cinsiyet partisi yapcam milleti çağırdım o kadar 2 gün sonra ya tekrar randevu aldım napabilirim sizce yardım lütfen 🙏🌸💞
Faziletttt Cansutkbs vişne suyu ve çikolata ye cnm ben 16 haftalıkken yaptım gösterdi hemen inşallah seninki de gösterir
Mrvmna Cansutkbs türk kahvesi sütsüz bide vişne suyu benimki bu şekilde açtı sonunda bacaklarını belki sendede işe yarar
Cansutkbs Çok fazla hareket ediyor ama dönmüyor yaa çikolata yiyorum fazla fazla ama ooffff off dönmüyor
Aslikannnn Bizde de aynı durum oldu 17 haftalığız net bişey görünmedi hep sırtı dönük oluyodu. ben o kadar çikolatayiyip girdim doktora da dedim onla alakası Yok dedi. Öksürük uyuyorsa uyandırmak İçin deneniyor ama oda bende işe yarmamıştı, bu durumda yapacak cok bişey olmuyo doktor detaylı ultrasonda anlarız dedi.
Juniormum Vişne suyu ve çikolata birazcıkta yürü öyle gir ultrasona bence gösterir canım ben 11 haftalıkken öğrendim bu taktikle 😂 gönlüne göre olsun inşallah 🙏