Dnd_2_3 Kızlar merhaba 🤗 3 aylık hamileyim çatlak kremini ne zaman kullanmaya başladınız? Hangi kremleri tercih ettiniz
_sfye_ Dnd_2_3 4. Aydan itibaren başladım ben. Lierac ve hindistan cevizi yağı kullandım . Birkaç gün lierac birkaç gün yağ sürdüm. Öneririm
Whitewomen Dnd_2_3 Bebek yagı kantoran yağı normal nemlendirici kremler zeytinyağı sürdüm ama çatladım malesef :(
tarcinnnn Dnd_2_3 4. Aydan iyibaren yağ ve krem kullandım günde 4 şitre su içtim en az yine de çatladım :( genetikte varsa kaçış yok malesef
Acemianneee08 Dnd_2_3 kuzum ben krem değil de Hindistan cevizi yağı kullanıyorum tavsiye ederim öok güzel nemlendiriyor 36 haftalık gebeyim önceki laparoskopik ameliyatmın oldupu ger çatladı sadece
Cansugamze_ Bebek yağı ve kantaron yağı sürüyorum ilk bebeğimde de bunları sürdüm şuan hiç çatlağım sıfır En iyi çatlak kremi kullananda çatlıyo tamamen vücuduna bağlı aslında önemli olan bol bol nemli kalması
Acemianneee08 Dnd_2_3 eczaneden aldım öncesi doğal zeytin kullandım ama hindistan cevizi yağı daha uzun süre nemli bırakıyor daha yumuşak yapıyor inşallah sende de işe yarar