Adrl Merhaba kızlar ayaklarımdakı ödemler özellikle geceleri daha çok agrı yapıyor ne yapabılırım fikri olan var mı?
Mehmetinannesi Adrl doktorunla konuş eğer uyugunsa varis çorapları var dolaşımı düzenleyen ondan veriyorlar ama doktorun onay vermeden asla kullanma umarım sağlılklı birşekilde yavrunu kucağına almayı rabbim nasip etsin
Adrl Sonay 32 haftalığım suan erken Doğum ıhtımalı war yatıyorum devamlı ıgne ılacla durdurmaya çalışıyoruz bebegı. Ayaklarm şişti bacaklarımda çok kasıyor yuruyemıyorum ya😔
Sonay Adrl sanırım hareketsşzlikten ve bu haftalarda çok şişiyor bol su iç bari cnm ne diyim biraz sabret az kalmış Allah yardımcın olsun 😔
Adrl Mehmetinannesi teşekkür ederim bılgı verdıgın ıcın kontrole gittiğimde sorucam mutlaka .amin insallah rabbım sağ salım kavuştursun hepımızı 😊
Adrl Elfibrhm2609 Benim su oranı fazlaymıs 3haftadr yatıyorum iğne falan atılıyor işte. Senın neden erken Doğum ıhtımaln var
Elfibrhm2609 Adrl Allah yardimcin olsun canım rahim ağzı kısa demişti doktorum o yüzden inşalla h hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız🌸
Adrl Elfibrhm2609 ınsallah Rabbım hepımızın yardımcısı olsun sağlıkla vaktınde kavuştursun bebişlerimize☺