112268 Kızlar bebislerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada gördünüz benim ki 14+3 sizce görebilir miyim
Elifderin34 Görülebilir ama doktorunuz söylermi söylemezmi bilemiyorum bazı doktorlar yanılma payı olur diye 17.haftayı bekliyorlar ,bazı doktorlar söylüyor bazı doktorlar sadece tahmin yapıyor gününü bekleyelim ama yinede diyor doktorunuza bağlı :)
QUEEN088 112268 11 de öğrenmişdim.Şimdide gebeyim inşeAllah gidicem bakalım yine 11 de öğrene bilecemmi🤲🏻🌸😊
strawbery 112268 kizim 21 haftalikken ogrendim hic gosetermemisti kendini oglumuda 17 haftalikken ogrnedim bebisin gosterirse doktorun soyle canim cikolata yiyip git 😊
_mira_2022 Nzfdzg37 karnımın büyüklüğü sivri birde önde duruyordu ondan akrabalar falan diyordu erkek bebek karnına benziyor çünki kızlarda yuvarlak olurmuş benimde ilk çocuğum çokda fikirim yoktu sağlıklı olsun yeter 🥰🥰
Melek2121 112268 12+6 gittim detaylı ultrasona söylemedi doktor kaç defa sormama rağmen 14 haftalığız 1-2 haftaya yine kontrole gidicez İnşallah bu defa kendi doktorum söyler bide özel klinik o kadar para veriyoruz bir cinsiyeti öğrenemedik