Liyarya Kuruma çizgisi değilmiş kızlar su döktüm böyle acaba test doğru mudur https://resimyukle.io/r/KeA6M0eFXD
Umay255 Liyarya Bacım zaten bu kuruma çizgisi değil ki pembis çıkmış normal kaset test al onda çıkarsa vardır 🥰
Mihrimahvuslat Liyarya beben ben burdayım diye bağırıyor resmen annesi 🤤🤤 maşallah kan testinde herşey daha net olur ☺️
Elif1734 Hayırlısı olsun canım bir kan testi ver netleştir bence bende aynı şekilde gördüm pozitif çıktı 🙏🏻
Umay255 Liyarya hemencik kaset test al 🥰😘 ay banada söyle bekliycez Allah’ım Hamilenin duası kabul olur inşallah vardır👶
Ezo25 Liyarya genellikle erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi görmedim ben 6 aydır hele ki comfortsa onda hiç kuruma çizgisi yok . Bebiş sağlıklı gelsin inşallah 🤭🥰
Aysehsdmr Liyarya bu baya belirgin benim kuruma çizgileri çok silik oluyor görünüyor fotoda var gibi kaset test dene bakalım ☺️
Liyarya Kızlar kaset test aldım eczaneden negatif zaten şimdi adet oldum. Demekki comfort denen erken gebelik testi alınmaz
Rabiakltk5 Liyarya tabikiii erken gebelik testlerinin hepsi aynı benim kaç kere çıktı gittim kan verdim negatif