Czn2105 Herzamanask4 adetinize kaç gün var. Kimisinde geç döllenmeden kaynaklı artış olabiliyor. Ama adetiniz üç beş gün geciktiyse sebebi başla bir şey olabilir
Aslaninannesi01 Herzamanask4 zaten negatif sonucunz o yüzden negatif denilms değeriniz 5 in altında çıkmış
29ayse29-34 Benimde 11 gün geçti test yaptım pozitif Dün kan verdim beta hcg 20780 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vericem Takip edilecek
Czn2105 Herzamanask4 testte silik çizgi varsa kanda çıkması gerekiyor kan testi daha hassas aslında yeni bir tane daha yapın ya da en güzeli adeti beklemek
Asel_im Herzamanask4 canım idrar testi yanlış çıkmış olabilir çünkü beta hormonu önce kanda sonra idrarda yükselir yani idrar testinde çıktıysa kanda çıkması gerekirdi. Ama adetini 1 hafta falan geçsin öyle test yap. Adet olana kadar hep bir umut vardır
CansuDRY Herzamanask4 Sonuç 5′ten küçük olduğu için negatif. Adet olmazsanız 2 gün sonra tekrar edin.
hulya_6363 Herzamanask4 canım en doğru sonuç herzaman adetin 1 hafta geçince olandır lütfen acele etmeyin adetin gecmesini bekleyin test için
hulya_6363 Herzamanask4 seni çok iyi anlıyorum sayısız testler yapmış biriyim ama negatif çıkınca hep üzülüyo insan
Ftmaa1 Herzamanask4 canım 11 ekimde betam 4,37 çıkmıştı 20 ekimde tekrar kan verdim 1280 çıktı yükselmişti ilk gebeliğimde inşallah senin ki de yükselir