Hashasinannesi66 Kızlar merhaba 6+1’de kahverengi lekelenme yaşayıp düşük tehlikesi atlattım doktorum hastane çıkışımda kanama varsa ağızdan yoksa vajinal yoldan sabah-akşam progestan fitil verdi ama vajinal alınca korkunç rahim ağrılarım oluyor.Kullanan var mı sizde de oluyor mu?çoo zorlanıyorum kullanmakta.Bugün daha 5.günüm.Şimdilik 3 ay kullanacağım.Ağızdan alsak ne olur ki🥺
Deletedmom52620 Hashasinannesi66 ağızdan alırsan aşırı derece de baş dönmesi yaptığını söyledi doktorum. O yüzden vajinal alttan almak daha iyi biraz dayanman gerekiyor benimde düşük tehlikem vardı.
Sehrbnon122 Hashasinannesi66 canım benim kanama vs olmadı ama ikiz oldugu için önlem amaçlı 10 haftaya kadar kullandım hep vajinadan aldım cidden ne bi kasık agrım ne rahim agrısı ne bel agrısı kanama falan hic bisey yoktu gercekten vajinal daha iyi agız dan alınca bas agrısı yapar canım
3oglanannesi Hashasinannesi66 vajinal daha etkili canım ilk bikaç gün ağrı olur alışıyorsun sonra ben 8 aydır kullanıyorum fitil olarak doğuma kadar da kullanıcam ağızdan da olur ama hem etkisi az olur hemde yan etkisi çok olur
3oglanannesi Hashasinannesi66 fitili koyarken canınızı yakıyorsunuz büyük ihtimal bide kuru kuru koymayın poşet eldiven falan kullanın acınız olmaz
Reside Bendede aynısı vardi 1ay vajinaldan kullandim bendede agrilar coktu ama sabr etdim. Agizdan alinirsa etki yapmiyor mutlaka vajinal olmali
Hashasinannesi66 Reside öyle mi çok teşekkür ederim yanıtladığınız için.Peki sizde de kusma yapıyor muydu ilaç?
Beri3012 Benim doktorum ağızdan almamı istedi 2 ay oldu hala o şekilde kullanıyorum vajinal şekilde almamı hiç istemedi
Tugbak91 Merhabalar, bende tüp bebekle hamile kaldığım için 4 ay progestan fitil kullandım hiç bir ağrım olmadı yumuşak bir kapsül zaten. Fitili koyarken kendinizi kasmayın günde 3 kere fitil kullanıyordum hiç bir ağrı yaşamadım.
Betulkrbs20042022 Hashasinannesi66 agizdan alicaksan gece yatarken al ama cok dokunmustu bana bas donmesi oluyor mukemmel derece fitil neden acitiyorki doktoruna soyle belki iltihap mantsr falan mi var Allah korusun