Yarenn92 Günaydın arkadaşlar sabahtan beri kasığımda sanki iğne batırıyorlar gibi oluyor neden böyle acaba aranızda yaşayan varmı gelip hemen geçiyor ?
Glsmksk Yarenn92 evet canım bende çok yaşadım bebiş Rahmi genişlettiği için oluyormuş korkulacak bişey değil merak etme
Celiktss Aynı ağrılar vardı bende de. İdrar yolu enfeksiyonu ağrı yapıyormuş. Bi idrar baktır istersen
Yarenn92 Celiktss idrar ve kültüre geçen hafta baktılar çok şükür temiz çıktı ikiside şimdi biraz hafifledi batmalar inşallah geçer
Celiktss Yarenn92 anladım canım. Aynı şey bende de vardı. Doktor ya enfeksiyon ya rahim genişlediği için kasılmalar oluyo normal dedi. Ultrasonda falan da bi sıkıntı görmedi şükür
Yarenn92 Fnur26 yok böyle sanki iğneyi anlık batırıyorlar çekiyorlar gibi çok şükür biraz hafifledi sabahki gibi değil
Yarenn92 Celiktss anladım canım kötü birşey olmasında yarın ikili testimiz var Allah kısmet ederse oradan da hayırlısıyla çıkarız inşallah
Fnur26 Yarenn92 ben de sorduğumda bana rahim genişledigi için demisti bu arada ben de 12 haftalık hamileyim hep bir tedirginlik oluyo ister istemez çok düşünmemek gerek sanırım 😊
Celiktss Yarenn92 kötü bişey olduğunu sanmam tatlım. Test zamanın da yakınmış. Yarın tüm detayları öğrenirsin zaten
Yarenn92 Fnur26 be güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aynen bende ilk gebeliğim olduğu için tedirgin oldum kötü birşey yoktur yarın sorucam ikili teste gidicem