Berenibeklerken JEFF benim son 13 gün sezaryen olucam. Çok heyecanlıyım nasıl olucak bebeğim neye benziyo ilk bebeğim bide. Evi hazırlıyoruz temizliyoruz falan inşallah bi an önce geçer de sağ salim alırız kucağımıza 💞
JEFF Berenibeklerken bende insallah sezeryan istiyorum , ilk bebişş.. en merak ettigimde görüntüsüüü😍😍 dogsada şu an yanımda yatsa , insallahh çabuk geçsin günlerr😍
Berenibeklerken JEFF evet sevsem öpsem koklasam diyorum artık sanki hep tanıyomuşum gibi özlüyorum resmen hiç görmeden 🥺 ne değişik bi duygu Allahım çok acayip çok 🥰🥰
Haticelisa JEFF evet insaAllah normal istiyorum persembe son gun suniyle baslaticaklar gelmezse 😢🥲 ya sorma cok zor beklemek nolur dua edinde sancim gelsin persembeden once🥹🤍
Hafize27 Bizimde son 10 gün dün baya kasılmalar oldu 10 dk bir 2 saat falan sürdü hafif bel ağrısı gaz sıkışması gibi adet olucakken olan histen ama geçti sonra gece alarm gibi oldum hastane uzak diye ama ne su geldi ne devam etti bekliyorum artık gelsin
Haticelisa JEFF allah razi olsun insaAllah rabbim hepimize kolaylikla bebegimize kavusmayi nasip eder❤️