Ecenur0 kac haftalık sın öncelikle canım dün ben 5 gündür griptim boğazım şişti aşırı öksürük vardı doktorum 19 haftalıgım kücüğü diye bide serklajlıyım ilac önermesi ve bitki cayı nane limonda dahil önermedi boğaz pastil önerdi sadece ve grip cocugu etkiliyor bilgin olsun kendi kadın doğum doktoruna git dun sancım oldu benim hemen hastaneye gittim cocuk öksürmemden kasılmış kalmış biyerde hemen yatışımı yaptı kan idrar tahlili yaptı idrarda kanda enfeksiyon cıkmadı ama grip den dolayı enfeksiyon cıkmış cok artmış o da bebegı etkiliyor dedi 4 saat yattım serum verdiler grip ve sancı İcin sonra tekrar muayene etti bnde iyi hissediyordum antibiyotik verdi eve git kullan geri üç beş gün sonra gel gecmezse dedi doktoruna sormadan bitki ürünleri kullanma kuzum cok kötüysen Bi kontrole git kadın doğuma söyle derdini serum falan ilac verırler dun ben bu yuzden cok perişan oldum cok korktum ilk bebegim ikizdi kaybettim erken doğumla buda gıdıcek dıye cok korktum 😑 amacım senı de korkutmak degil yasadıklarımı anlatmak istedim ama doktoruna Bi görün kuzu saglık ocagına gitme Bana ilac verdiler doktoruma yazdım kullanım mı dır sakın kullanma demişti sen dediğim gibi yaparsan hafta na gore antibiyotik verir daha cabuk iyileşirsin