mrym-pnr-22 Merhaba arkadaşlar Bingöl de yaşayıp kadın doğum doktoru tavsiye edebilecek olan varmı. Buranın yabancısıyım. İnşallah bilgisi olan vardır.
superstar_00 mrym-pnr-22 Merhabalar Özel Bingöl hastanesinin takipli hastasıyım doktorum Tural İsmayilov öneririm size.
Msym mrym-pnr-22 engin bey var uydukente klinik açmış oda başarılı bi doktor mehmet ymanada özelde var ama engin bey daha iyi annem hangi profa götürdüysem engin beyin deidklerini söylemişti
Melkee mrym-pnr-22 Valla kızlar çok bir burada onerebilicegim doktor yok devlet zaten bildiğiniz gibi Mehmet dense Tural beyi ve Engin beyi öneririm ama imkanınız durumunuz var ise Elazığ ya gidin derim
mrym-pnr-22 melekarya duydum ama sanki sadece ikisi olduğu için öneriyorlar. Alanlarında çok iyi diyeni duymadım
mrym-pnr-22 melekarya superstar_00 superstar_00 Merhaba arkadaşlar bu uygulamada daha önce bingöl doktorları ve hastane tecrübeleri konuşulmuş. Bilgilenmeniz açışından buraya ilk ekliyorum. bende bugün denk geldim önceki sohbete. https://forum.mutluanneleriz.com/d/1022283-doktor-onerisi-varmi-bingol/2
mrym-pnr-22 superstar_00 merhaba ilgisi bilgilendirmesi nasıl acaba. Doktor ve hasta olarak enerjiniz tuttu mu
melekarya mrym-pnr-22 şöyle söylüyeyim eğer riskli bi gebeliğiniz yoksa her doktor iyidir . Mehmet yamana hormonlarıma baktırmak için gitmiştim gayet ilgiliydi. Ama Tural ismaiyoliv ben birçok kişiden duydum
superstar_00 mrym-pnr-22 Ben ilk Mehmet beyin hastasıydım onun ilgi ve alakasını beğenmedim Tural beye gittim ilgisi , bilgisi, bilgilendirmeleri bana göre gayet iyiydi herhangi bir konuda detayli aciklama yapiyor sakin insani rahatlatan bir yapısı var.
Bahriyee Bende Bingölün yabancısıyım ve Engin beyi önerdiler hemen oraya gittim hala da oraya gidiyorum çok sakin ve anlayışlı riskli bir gebelikte bile çok sakinleştiriyor insanı çok memnunum
superstar_00 mrym-pnr-22 Teşekkür ederim bende görmüştüm bunu 7 haftam kaldı doğuma bu süreden sonra doktor değişikliğine gitmek istemiyorum maalesef koşullah kötü bende devlette doğum yapanlarlarin yorumlarina denk geliyorum onlarda hiç memnun degil ve bizim alternatif bir seçeneğimiz yok.
mrym-pnr-22 @Ygz_1berk merhaba bnde doktor arayışındayım bu sohbet belki size yardımcı olur diye etiketledim
mrym-pnr-22 superstar_00 rica ederim umarım her şey gönlünüzce olur.salıcakla kucağına alırsınız yavrunuzu inşallah