Gebeliğin çok başımdayım kızlar 7+4 gün ile Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum acilinde 3 gün önce iki bebegin de kalp atışı dinletildi tek yumurta ikizi olduğunu söylediler hatta 3 doktor birden baktı herkes birbirine seslendi emin oldu pazartesi için perinatolojiye gitmem söylendi riskli gebelik için, gittim erkek çok genç ilgisiz bir doktor vardı karından baktı tek bebek var burda dedi acilde vajinal ultrasonda baktıklarını söyledim istersen bakıyım ama tek deyince hemen çıkıp eşimle özele gittik ankara batıkent medical park a ayşegül hanıma uzun uzun her iki ultrasonda baktı kesinlikle tek dedi 3 gün içinde bebegin yok olması imkansız dedi normalde biri yok olabiliyormuş ama bunun bu kısa sürede olamayacağını söyledi zaten de iyiki tek bebek tek yumurta ikizi çok sıkıntılı falan dedi ama ben gördüm ve 3 doktorda gördü acilde biri 7+3 digeri 6+5 gibi birşey söylemişlerdi acilde ayrıca ayrı ayrı kalp atışlarını dinlettiler, bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum böyle birşey yaşayan var mı acaba kafam çok karışık ne hissedeceğimi bilmiyorum ikiz bebek çok istiyorduk çok sevinmiştik bir miktar üzgünüm sanırım ama bir yanımda acaba biri kendisini mi göstermedi acaba diye düşünmeden edemiyorum