Merhaba, 22.haftamda rahim ağzı 19 mm ve 1 cm açıklığım olduğu için acil serklaj oldum. Bende sizin gibi cok korktum. O günden itibaren doktorum sürekli yatış verdi ve ben hiç birşey yapmadan sadece wc ve yemek yemek için kalktım. Evet cok zor sürekli yatmak ama evlat söz konusu olunca onun iyiliği için dayanıyo insan. Ağrılarım oldu korkularım oldu ama ilaç desteği ile bi şekil de sakin klarak geçti günler. Son haftalarıma doğru yani 28-30. Haftalardan sonra doktorum yavas yavas yürümelere va izin verdi riskli zamanlr geçtiği için . Ve günler geçti 36+3 te doğum yaptım benim çatım uygun olmadığı için sezeryan oldum. Diyeceğim o ki sakin olup bol bol dua edin yavrularımız sağlıklı olup bizimle olsunlar. Çünkü sıkıntıyı stresi üzüntüyü hiisediyorlr ve onlar bizden daha cok etkileniyorlar. Bu süreçte en cok onunla konustum dertleştim ve bana asırı iyi geldi sizde deneyebilirsiniz sizi duyuyorlar:) birde ben yattığım süre boyunca belime karnıma yastık desteği alarak yattım hep ve kasık kısmım da ağrı olduğunda kalçamı yastıkla destekleyerek yattım bana cok iyi gelmişti. İnşallah sizlerde sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız 🐣🥰