elfferdgn Cok az kaldi belkide 20 yi bulmayacak bile cok heyecanlı, stresli ve korkuluyum ilk gebeliğim içim içime sığmıyor çok ağlamaklıyım bu dönemlerde, varmi benim gibi olanlar 🥹
Ezginur35 elfferdgn her şeye alınıyorum depresyon sanırım ağlıyorum zırıl zırıl. 31 gün kaldı benim de bir de doğum stresini yaşıyorum 😩
Siracinannesi elfferdgn benimde son 19 🥰 benim ikinci ama 8 yaşına girdi ilk çocuğum şimdi sanki ilk gibi tekrar heyecanlıyım 😂
elfferdgn Ezginur35 ayni bende öyleyim durduk yere ağlıyorum eşim niye ağlıyorsun diyo bilmiyorum ağlamak geliyor içimden deyip ağlıyorum 😅😅
elfferdgn Acemianneee08 Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah benim doktorumda 40 i bulmayacak gibi dedi sancilarim başlamış ufak ufak ben hissetmiyorum ama 50 lerde arada 75 i buluyor
elfferdgn Siracinannesi aradan baya zaman gecmis ilk gibi heycanli olmaniz cok normal ayy sağlıkla sıhhatle kucağına almayi nasip etsin Rabbim insallah 🌸🤲🏻
Tubaberen Siracinannesi benim son 19 ama sezeryan bu cuma hun verecek sanırım. İlk doğumunda zorunlu sezeryan olmustu oyuzden buda sezeryan bakalim ayın 4 u en geç alırlar galiba ama hafif sancıları başladı korkuyorum heran gelecek diye😒
Acemianneee08 elfferdgn Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bşr avaz da kurtarsın hepimizi inşallah 🤲 benim de ufak sancılar çıktı ama düzenli değiş şiddeti az hala. Nişanım geldi bakalm kızım ne zaman teşrif eder
elfferdgn Mommy92 az kaldi herkes doğuruyor bizde bir şekilde doğuracağız Rabbim bir avazda dogurmamizi nasip etsin inşallah 🌹🤲🏻