aysecigdem elifsahincakmak alışveriş merkezlerinden alıyordum ama oralarda 100 gr 6-7 lira önceden pek sevmezdim hatta zararlı diye uzak durmaya çalışırdım ama şimdi markette filan görünce almadan duramıyorum 🙇🏻♀️
aysecigdem Selim_Alparslan bende cips değil de bazen çekirdeğe tutuluyorum ama tuzlu şeyler bebeğe zarar verir diye onun da tuzsuz olanını buldum yiyorum 😉
aysecigdem Tugcemnuur valla bilmem benim eskiden hiç böyle alışkanlığım yoktu ama şimdi gördüğümde almadan duramaz oldum 🙇🏻♀️
Kenanizm18 Normalde de iyi birşey degil jelatini skıntılı oldugu icin ama nefsinizi köreltmek icin bi kac tane yiyin ☺️
aysecigdem Kenanizm18 bebeto kervan gıda tabiki içinde sığır jelatini filan varmış ama Türk markası diye gönül rahatlığıyla yiyorum 👍
Kardii Allah'ımın izniyle hiçbir şey olmaz sağlıklı doğacak bebek hoplasanda zıplasanda ölü gibi yesende yine bişey olmaz canım doktorum öyle dedi sağlıklı doğacak bebek ne yaparsan yap ister gopla ister zıpla ister zararlı yiyecek ye yine bişey olmaz dedi kola midem için zararlı benim mesela çünkü 60 kilodan 4 günde 54 e düştüm mide bulantılarım azdı iyice kuruyemiş baharatlı yağlı asitli vs şeyler yasak bana mesela iskelet gibi oldum iyice 😥 sağlığına bişey olmadığı sürece bebeğine bişey olmaz korkma ☺
aysecigdem Kardii ben 23.haftamdayım ve inanamazsınız 70 kilo ile hamile kaldım ve şuan 72 en fazla 🙂
Tugcemnuur aysecigdem geçen gün doldurdum kucağıma mutluluktan çıldırdim 😂 amaaaaan ye canın istiyorsa
Kenanizm18 aysecigdem sorun sıgır olması degil canım sorun jelatin malesef kolay sindirilebilen bisi degil
aysecigdem Alyamm kızın olacak öyleyse ben eskiden beri tatlıya düşkünüm ve çikolata yedim mi benimki daha bi kuduruyo maşallah benim oğluşum 🙂
Alyamm aysecigdem maşallah bakalım artık hayırlısı en önemlisi minnoşlarımızın sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat olmaları 💕❤️