Fatmanisa3402 Kızların bebeğim 15 haftalık şuan hareketlerini hissediyordum ama iki gündür hiç harehet ettiğini hissetmiyorum randevu de bulamıyorum ayın 4 ünde randevu aldım anca bebekler in bu zamanda böyle olması normal midir bu 3 üncü bebeğim
Seymoshh Fatmanisa3402 normaldır anne karnında bebekler zamanlarının %90 ını uyuyarak geçiriyorlar herhangi bir kanama veya bir belirti olmadığı sürece korkmanıza gerek yok çünkü henüz çok küçük hareketleride çok az olur bende 4.gebeliğimi yaşıyorum 19+6 olduk gün içinde farketmiyorum bazen ama bir yerde hissettiriyor kendini şuan kıpır kıpır
tazebiranne_hg04 Fatmanisa3402 hareket takibi 28. Haftadan sonra yapılır 28. Haftaya kadar düzensizdir bu yüzden hareket takibi yapılmaz
Seda5885 Fatmanisa3402 canim bende hissetmistim o haftalarda sonradan durdu 24.haftada hissetmeye geri basladim
Seymoshh Fatmanisa3402 bel ağrıları kasılmalarda normal dr omega 3 kullanmamı tavsiye etmişti hamilelik sorunları azaltır daha rahat edersin demişti siz yine mümkün olduğunca dinlenin