Esra___ euthyrox 50mcg kullandim zaten canim dun yeni basladim ve sismelerim artti bu ilacin yan etkilerini okursan anjioödem de yaziyo benim ilac alarjilerim var zaten bu ilaci kullanmaya devam edersem bogazim sisip ölüme kadar gidebiliyo duyduysan, bugün doktorum da oyle dedi yani kullanarak da alerjim azalmio cogalio ciddi derecede hemde .zaten ben bu hastalik icin kullandigim bi ilac var o da hormon duzenleyici bi ilac ama o bu sekilde yan etki yapmio o ilacsiz yasamiyorum kronik cunku hastaligim hamilelikte kullaniminda da cok skntı yasadik bi kadin dgumcu kullan dgeri de kullanma dedi ama sonunda doktor kullanmama karar verdi cunku once anne sagligi kullanmadigim an sisiyorum ve bu euthyrox u kullanmaya devam edersem komaya girebilirim allah korusun yani ben bu tiroit ilacina devam edip sismelere alisirim sonra gecer gibi bi durumum yok yuruyemicek hale geliyorum ve hic durmadan artiyo dudaklarima kadar cikabiliyo dedigim gibi bu da risk .yarin sonucuma gore levotrin 25mg yazicak bakalim belki o yan etki yapmaz kullanmam gerektigini biliyorum ama bu durumda insan caresiz kaliyo umarim anlatabilmisimdir