Merhabalar 15+1 günlük hamileyim gece esnerken boynum tutuldu kas gevşetici kremleri kullanıyorum ama ne fayda sağ tarafın felç gibi ne yapacağımı bilemiyorum sizinde başınıza böyle şeyler geliyor mu?
Boynum tutulmuş ya
Hangi kremleri kullanıyorsunuz kas gevsetici ağrı kesici kremler yasak diye biliyorum hatta internete ağrı kesiciden daha zararlı diye okumuşdum😳 doktorunuza sormadan hicbirşey kullanma canım bende 11. Haftada felan cok kötüydüm diye 2 defa sürdüm 3. De bir araştirin dedim zaten krem nolucak icmiyorum diye düşünüyodum ama hicde öyle değilmiş yani🙄 sıcak tut aya calışın sıcak havlu sıcak su torbası koyun sıcak tutan bantlar oluyo o tarz şeyler kullanın intermette o tarz ağrılar icin hafif egzersizler oluyo onları yapın gecmiş olsun..
Aa bilmiyordum gerçekten inşallah bişi olmaz farmasinin bı kremi var at kestaneli onu kullandım 2 defa sürdüm iyi geldi gibi ama yarın bir doktora danışayım
Sıcak tutmaya çalışıyorum o kadar çok acıyor ki başımı kaldiramiyorum 10 yaşındaki oğlum etrafımda dönüp duruyor