semirra Aselinannesi3 bu benzer bir olay duydum benim anneannem öyleydi 40 yaşında hamile olduğunu fark etmemiş mide ağrısıyla gitmis ilaç almis ustelik sonradan fark etmisler ki 6 aylık hamile.
Nazlican46 Ben eşime şaka yapmak için test aldım üzerinde oynayıp kandiricaktim sonra bir baktım gerçekten hamileymisim daha reglime 5 gün vardı ve hamile olduğumu öğrendim hala ama hala soklardayim
Liya666 Nazlican46 kese gördün mü bende ilk 593 du değerim sonra 980 sonra 3000 bin oldu ,20 Haziran’da kess oluşmamas bir hafta sonra gel dedi
Alparslannannesi Adetim 7 gün varken farklı rahatsızlıktan hastaneye gittim hamilelik testi de yaptılar fakat negatif çıktı ben gibi olup pozitif sonradan dönen var mi
Ebbruc Aselinannesi3 2.5 haftalıkken öğrendim görümcem rüya görmüş kaç kere yenge sen hamilesin falan deyip duruyodu sürekli, test yaptığım günün sabahında bende rüya gördüm pozitif olduğunu ve öyle öğrendim ama bekliyoduk zaten 4-5 aydır ☺️
Ebbruc BRUTAL-BETTY yaa kız miden falan da mı bulanmadı hiç, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ikisini de 🙏🏻☺️
BRUTAL-BETTY Ebbruc Yok canım rahat bi hamilelik geçiriyorum nazar değmesin de ne aserme ne bel ağrısı ne mide bulantısı hiç bir şey yaşamadım ama iki oğlumda da hepsini yaşadım karnım hiç büyümedi daha Yeni çıktı 🙈
Vildan53 Aselinannesi3 adetim 1 gün gecikti bekliyodum zaten idrar testi yaptım pozitif çıktı şuan 15+3 çok şükür dün Bi kızım olacağını öğrendim Allah gönlüme göre verdi şükürler olsun Rabbım herkesin gönlüne göre versin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
tunaliseray Aselinannesi3 regl olmayı bekliyordum, ağrı falan vardı midem bulanınca işkillendim test yaptım hamileymişim. 1 hafta boyunca tahliller falan 4 haftalık olduğunu öğrenmiştim. 😍
Ebbruc BRUTAL-BETTY ayy ne güzel maşallah, ben daha 8+2deyim İlaç kullanmama rağmen Allah veriyo belamı 😂😂 bide her gördüğüm şeyi canım istiyo ama yiyemiyorum bulantılardan
nje Aselinannesi3 yaa bu üstüne görme dedikleri mi oluyor? Çünkü bende aynısını yaşadım sanırım regl oldum reglimden 4-5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 🤭
Liya666 Aselinannesi3 merhaba bende yeni öğrendim ama değerim dün 3000 binlerde çıktı devlette kese oluşmamış haftaya pazartesi geldedi son adetim 19 mayis ne zmaan görülür:(
Nazlican46 Liya666 hayır aynısını bana da dediler bende de gözükmedi yarın randevum var yarın bidaha bakılacak bir hafta bekledim bende
Nissaam Benim adetim 3gun gecikti kan testinde çıktı hemen doktora gittim 4 haftalıkmis kesede göründü 4 hafta 4 günlük iken de beta degerim 4000 di