Izeld Aselinannesi3 ben 5 hafta 5 gunlukken öğrendim zaten adetim çok duzensizdi yine gecikme var sandım bekliyorum bekliyorum gelmiyo😃 ağrısı var kendisi yok diyorum hep meğer hamileymişim 🐣sonra test aldık baktım silik çizgi var dedim bozuk bu gitti kocam yenisini aldı hatta iki tane almış eczanedeki adam demiş silikse hamiledir ben hep diyorum yok değilimdir iki testide yaptık çizgi net çıktı sonra gece gittik kan tahlili verdik ay ben şok 🤷♀️
Degisken89 Bebekte zırt pırt test yapardım adete iki gün önce çift çizgiyi gördüm. 2.bebekte adete yine iki gün varken öğrendim.yumurtlama testi denemiştim yumurtlamadan sonraki 14.gün yaptığımda silik çizgi çıkmıştı. Bebekte evet 3:) adetim 7 gün geçti çünkü ben kolay hamile kalamıyordum sene geçiyordu bu bişey olmaz dediğimde kaldım.zaten 3 çocuk istiyordum iyi oldu.net çift çizgiyi gördüm saniyeler içinde çıktı.
Ada_ada Reglden 5 gün önce öğrendim erken test ile, o sabah uyanır uyanmaz kalbim sanki karnımda atıyordu tam olarak böyle bir histi yani yaşadığım, garip bi heyecandı.O heyecanla hemen test alıp yaptım ve sonuç pozitifti🥰
CoolMamacita Birmelekbirhayat Merhabalar, isterseniz 3 gün daha bekleyip tekrar test yapın derim ben. Silik de olsa ikinci bir çizgi çıkacaktır gebelik durumu varsa. Baktınız 10 gün sonra testte bir sonuç yok ee regl de olmamışsanız kan testi yaptırırsanız netleşir durum diye düşünüyorum.
Prens_annesi9 Regl dönemindn 2 hafta sonra test yapıp öğrendim ama doktor gitmedim 3 aylıkken doktor gittim 3ay sabrettim yavrumu görmek için🙏
Tugceonur Aselinannesi3 tesadüfen öğrendim 😅 14 aylık bir kızım var sezaryan doğum yaptım doğumdan sonra hiç korunmadık doktor 1 yıl olunca kontrole gel demişti neyse gittim hastaneye doktor bi baktı 8 haftalık hamilesim dedi şok oldum direk kalp atışını dinledim falan hiç beklemiyordum ama istiyordum hep kızım aşırı hırçın çünkü kardeşi olursa sakinleşir kafasında oldugum için şimdi 16 haftalık olduk
TeoMom Aselinannesi3 İlk hamileliği nasıl olsa hemen olmaz pkos var ben de diye hiç düşünmedim böyle olunca 9 haftalık hamileydim öğrendiğimde meğer ilk aydan hamile kalmışım 🙈 ama bebeğimi 20. Haftada kaybettim geldiği gibi gitti güzel kızım🙂 2. Hamilelikte beklenti içinde olduğum için adete 2 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim🤭
pelind Smyye1B merhaba geçmiş olsun gözünüz Aydın eski mesajlara bakınca profilinize girdim doğum yaptığınızı gördüm😍 Allah analı babalı büyütsün 🧿 bizimde bebeğimizde pev tanısı konulmuştu siz nasılsınız tedaviye başladınız mı
prettywoman01 Adetime 3 gün vardı daha suphelenip idrar testi yapmıştım çift çizgi çıktı ardından iki tane daha yaptim aynı sonuç iki gün sonrada hastaneye kan testine gittim 4_5 haftalık hamilesim demişlerdi aynı gün doktora gittim kese göründü 4 haftalık hamile olduğumu ne öğrendim☺️
Zeeynepp Aselinannesi3 Regl 2 gün geçmişti gittiğimde 6 haftalıktı bende çözemedim hâlâ, bu durumda" üstüne kalma" derler ya öyle birşey mi olmuş ki 😅
ftmnr_drgt Aselinannesi3 amin inşallah çok teşekkürler , sağlıkla kavusmak kucaginiza almak nasip olsun insallah(amin)🧿
Babytwo2 Az önce öğrendim adet olmam gereken günde 😅iki gebeliğimde de aynısı oldu . Saniyeler içinde çıktı daha kaptaki idrarı boşaltırken
Sehrbnon12 Aselinannesi3 adet 1 gün geciktiğinde erken gebelik testi yaptım silik cıktı ertesi gün kan verdim 350 cıktı daha sonra doktora gittim karından ultrason ile ikiz oldugunu ögrendim 😂🙏