Sinem77 Karanfilsokak 14 bin zaten çıkması lazımdı çünkü 2 katına çıkıyor ama dedifim gibi beta değil önemli olan 10 bin de kese nasil gözükmez
tmelooo Karanfilsokak bugün bir muayene gidip tekrardan baktırın ultrasondan görünecek mi betanız çok yükselmiş
Karanfilsokak Omay0707 kontrole gittim zaten ancak boş gebelik ihtimali var acaba betalar normal mi bunu yaşayan var mıdır diye sormak istedim
Karanfilsokak Melos90 5 gün önce gittim doktora ozaman ki değerim bu değildi bunu bugün öğrendim. Keseyi gördü ama bebeği göremedi
Karanfilsokak Sinem77 kese göründü ama 10000 bugünkü sonuç ben 5-6 gün önce gittim doktora. Keseyi gördü ama bebeği göremedi geç döllenme olabilir dedi o yüzden endişeliyim
Sinem77 Yani belanın yükselmesi normal hatta hesapladigimda 14 bin olması lazım her 2 günde 2 katı oluyor insallah bi sıkıntı yoktur gönlünü ferah tut olumlu düşün
Melos90 Karanfilsokak yazdığını bir daha oku bence sen orda sadece beta artisj nasl demişsin bebek göründü görünmedi vs yazmamissn okuyorum ben yazilanlari