[silindi] Kızlar dün soru sormuştum burada reglme 6 gün kala beta hcg sonucum 44 çıkmıştı ne demek tam anlayamamıştım herkes hamilesin demişti bugün de eşimle gittik yine acile reglme 2 gün var yine kan verdim doktor sonuç 600 çıkmış çok yüksek bir sonuç bebek bekliyor musunuz dedi bizde aynı anda evet dedik sonuç pozitif hamilesiniz dedi doktor ben bir anda alkış yaptım sonra eşimle sarıldık çok mutlu olduk o an. Doktor bir an önce kadın doğuma git ultrasonada bakılsın evet gebelik var ama dış gebelikmi veya başka herhangi birşey varmı bir bakılsın dedi o yüzden yarın ultrason için kadın doğumada gidicem ben gönlümü ferah gidiyorum bir aksilik çıkmaz inşallah. Sizlere bu sürecimi ve benim gibi meraklıysanız erken belirtilerimi paylaşmak istiyorum. Biz adet takviminden ovülasyon süresine bakarak özellikle o 1 haftalık sürede 1 gün ilişkiye girip 1 gün dinlendik bu şekilde 10 gün boyunca denedik ilk denememizdi ve şükür hamilelikle sonuçlandı. En erken belirtim kasık ağrım ilişkiye girdikten bir kaç gün sonra yavaş yavaş hafif regl ağrısına benzer ağrım vardı gün geçtikçe bu ağrım şiddetlenerek artmaya başladı 1-2 kez lekelenmem oldu bir iki damla kahverengi ve açık pembe bugünde beyaz pembe kahve karışık yoğun bir akıntım oldu yerleşme kanamasıda olabilir çok yürüdüm bu aralar ondanda olabilir net birşey diyemem doktora gittiğimde sorucam ama bence gayet normal. 2-3 gündürde göğüslerim ağrıyor aşırı şekilde, uçları çok hassaslaştı acıyor baya. Benim 28 günde bir geliyor ben 22.günümde erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ikinci çizgi silik bir şekildeydi ama ben anlamıştım zaten hamile olduğumu sadece erken sevinip sonradan hayal kırıklığına uğramamak için acabamı diyordum eşimede belli etmiyordum sevinip üzülmesin sonra diye aynı gün akşamı kan verdim değerim 44 çıktı 5 üzeri pozitif demek zaten doktor 1 hafta sonra gel kan ver dedi ama ben dayanamadım zaten normali 2 gün sonrası kan vermek burdaki herkeste öyle dedi 4 gün sonra gitmiş oldum ben ikinci kandada 600 çıktı. Ben çok mutluyum allahım her isteyene nasip etsin inşallah sizlerde erken belirtilerinizi ve öğrenme hikayelerini yazabilirsiniz ❤️
Soruyorumm [silindi] hayırlı olsun ama açık renk kanamaları normal kabul etmeyin progesteron kullanmanız gerekebilir bence doktorunuza danışın
Ebbruc Canım şimdiden hayırlı olsun, hevesini kırmak olarak algılama lütfen ama beta değerin düşük gittiğinde keseyi göremeyebilirsin acele etme 1 hafta sonra git bence, kese görünmeyince doktorlar genelde olumsuz konuşur moral bozukluğu olmasın senin için
[silindi] Ebbruc Evet bende 5-6 haftalık olduğunda gitmeyi düşünüyordum ama doktor bir an önce gittik bir bakılsın dediği için yarın gitmeyi düşündüm yoksa zaten folik asit ve demir ilacı içiyorum daha bir ay önce kan tahlillerimi yaptırmıştım