Ruzgartooo91 Zerrinmesut19 benimde 32 haftalik 1600 cikti dün üniversite hastanesine yolladi perinatolojiye gidicem bakalim
SeymaYC Ruzgartooo91 merhaba sizinle iletisime geçebilir miyiz acbaa benim de bebeğim 33+0 da yani dün 1530 gram ölçüldü geride haftası://
Grenpeopl Ruzgartooo91 kilomuz aynıymış aynı hafta bize sadece 2 hafta sonra gelin takip edelim ve zayıf bi bebek olacak galiba dedi perinatolojiye gittiniz mi ne dedi acaba ya 😔
53733778 Ruzgartooo91 neden perinatolojiye yolladı bende dün gittim 31 haftalık bugün tam 1650 gramdı
Seyda94_ dezgi yaa kilosuna maşallah Benimki de 26 haftamda 1095 kiloydu bebek iri diyip şeker testini şart koydular
dezgi Seyda94_ aaa bana normal dedi doktorum ben şeker yuklemesi kendi isteğimle yaptırmadım açlık tokluk kan şekeri verdim 🙏
Seyda94_ Y_5454 benimde iki hafta ileriden gittiğini söylemişti Hatta suyu fazla bebekte ayına göre iri deyip şeker testini yapman şart dedi Şeker testinin de çok fazla olumsuz yanları var diyenler oldu diye yaptırmaya korkuyorum bende 😣
Alparslanveannesii Seyda94_ hiç bir olumsuz yani yok. Dr önerir miydi hiç. Asıl bebekte seker diyabet varsa sıkıntı. 2 dilim baklavaya eş değer seker yuklemesi
Kubraa5353 Seyda94_ canım olumsuz yanı falan yok. Ben 75mg olanını yaptırdım. Kutukola benzeri bir şey içtim. Arkasında 292 kcal yazıyordu. O kaloride bir şeyi yiyorsun zaten. İki dilim baklava bile etmiyor. Belki sıvı diye kana kolay karışıyordur. Millet o kadar abartmış ki bende 800-1000 kcal arası bir şey içeceğim sandım.
Esra_G Ekonomist28- merhaba, şimdi çıktım da unutmadan yazayım dedim 1840 gr 42 cm haftası günü uyumlu tam tarih verdi makine :)
Ogretmentanesi Esra_G benim de 32₺0 1900 gr dedi doktor ama buraya bakınca 2 kg ları görünce dedim bir terslik mi var bana da doktorum uyumlu dedi
Esra_G D2014M merhaba, şimdi çıktım da unutmadan yazayım dedim 1840 gr 42 cm haftası günü uyumlu tam tarih verdi makine :)
SeymaYC Esra_G merhaba kaç haftaliksiniz acaba tam olarak şimdi baktım da 32.hafta sanırım benim 33.hafta başladı dün 1530 gram ölçüldü geride biraz bizim bebiş 32de 1800kusur tam ise demek 33de 2 kg oluyorlar ortalama:/ boyu çok geri deil 41 cm
Feride11_ Hcr-berra27 37de tam 3000 idi bence gayet iyi sızın kilosu banada doktorum haftası İle uyumlu kilosu dedi
enbiannee Ayın 18′inde gittigimde 26 haftaliktik. 961 gr dedi doktorumuz 2 gün sonra 23′ünde tekrar kontrolüm var 27 haftalik olduk, bakalım 1 kg’ı geçmişmiyiz🤗🧿
Arasss6761 3oglanannesi maşallah 🙏 bende 29 haftalıkken gittim 1.220 gramdi kilosu az dedi doktor smdi önümüz de ki hafta gidecem 31 haftalikken
Kubra_miray_szr KiymetUzr aynıyiz seninle siz eylul kacta doguma gideceksiniz bebek kilolarda ayni seninle😂😂😂